Zinedine Zidane'ın Yerine Fabio Cannavaro Geliyor - Son Dakika
Spor

Zinedine Zidane'ın Yerine Fabio Cannavaro Geliyor

Zinedine Zidane\'ın Yerine Fabio Cannavaro Geliyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, B takım teknik direktörü olan Zinedine Zidane'ın yerine Fabio Cannavaro'yu istiyor.

26.06.2014 13:44

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük payı bulunan Zinedine Zidane'ın Real Madrid Castilla'nın başına geçmesinin ardından Carlo Ancelotti'nin yeni yardımcısının kim olacağı sorusu İspanyol medyasında sıkça tartışılırken en güçlü aday İspanyol ekibinin eski savunma oyuncusu Fabio Cannavaro olarak göze çarpıyor.

Cannavaro'nun Ancelotti gibi bir İtalyan olmasının yanı sıra Real Madrid'de üç sezonda iki şampiyonluk yaşamış olması ve hem kulübü hem de İspanyol futbolunu yakından tanıması bu ihtimali kuvvetlendirirken, İtalyan futbol adamının Real Madrid'in yıldız oyuncuları Sergio Ramos, Marcelo, Iker Casillas ve Pepe gibi takım kaptanlarıyla yakın ilişkisi de dikkat çekiyor.

Fabio Cannavaro 2006-2007 sezonunda Fabio Capello'nun isteğiyle transfer olduğu Real Madrid formasıyla tamamı ilk 11 olmak üzere 113 maça çıkmış, iki La Liga şampiyonluğu yaşamıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Zinedine Zidane'ın Yerine Fabio Cannavaro Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement