Adobe Design-Web Premium Cs6 Mac/win Türkçe - Son Dakika
Teknoloji

Adobe Design-Web Premium Cs6 Mac/win Türkçe

Adobe Design-Web Premium Cs6 Mac/win Türkçe

Adobe Design-Web Premium Cs6 Mac/win Türkçe Özellikleri

10.10.2013 09:03

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium yazılımı günümüz tasarımcılarına yönelik üstün bir araç setidir. Göz alıcı dijital görüntüler sunun ve ölçeklendiğinde bile canlılığından hiçbir şey kaybetmeyen grafikler oluşturun. Basılı sayfalar için mükemmel tipografiye sahip etkileyici mizanpajlar yaratın, her ekranda harika bir şekilde görüntülenen HTML5/CSS3 web siteleri hazırlayın, tabletler ve akıllı telefonlar için uygulamalar tasarlayın.

TASARIM UZMANLARI IÇIN YENI ÖZELLIKLER

Enjoy creative freedom and precise control in print and the latest digital media with Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium software. Create images and graphics at astonishing speeds. Design for iPad and other tablet devices without learning new software. Save time with dozens of enhancements that speed up tedious tasks.

Photoshop Extended'da İçerik Duyarlı Yama

Yama oluşturmak için kullanılacak örnek alanı belirlemenizi sağlayan İçerik Duyarlı Yama özelliğini kullanarak görüntülere daha fazla kontrolle yama uygulayın.

Photoshop Extended'da çarpıcı performans

Kırpma, Dönüştürme, Sıvılaştırma ve Kukla Çarpıtma gibi temel araçlarla düzenleme işlerinizi yaparken ışık hızında etkileşimlerden yararlanın. Adobe Mercury Graphics Engine'in sunduğu benzersiz hız ve hızlı yanıt verme performansı ile çalışmalarınızda akıcılığı yakalayın.*

Photoshop Extended'da daha hızlı tasarım görevleri

Yeni ve yeniden yapılandırılmış araçlarla zarif ayrıntılar elde edin. Yazma stilleri uygulayın, vektör katmanlarını kullanarak vektör nesnelerine kontur uygulayın ve degradeler ekleyin, özel konturlar ve kesik çizgiler oluşturun, katmanlar için hızla arama yapın ve daha fazlasını keşfedin.

Illustrator'da Adobe Mercury Performance System

Bulanıklaştırmalar, ışımalar ve alt gölgeler gibi eskiden hızlı çalışmanızı engelleyen, yoğun işlem gerektiren efektlerde bile ışık hızında çalışın. Mac OS ve Windows® işletim sistemleri için sunulan yerel 64 bit destek sayesinde sisteminizdeki tüm RAM'e erişin.

Illustrator'da kolay desen oluşturma

Kolaylıkla kusursuz bir şekilde döşenmiş vektör desenleri oluşturun. İstediğiniz zaman düzenleyebileceğiniz vektör desenlerini özgürce kullanın.

Illustrator'da Görüntü İzleme

Yepyeni izleme motoruyla bit eşlem görüntülerini düzenlenebilir vektörlere dönüştürün. Karmaşık kontrollerle uğraşmadan net çizgiler ve daha güvenilir renk sonuçları elde edin, sığdırma işlemlerinde kusursuzluğu yakalayın.

Illustrator'da konturlar üzerinde degradeler

Degrade yerleştirme ve opaklık üzerinde tam kontrol sağlayarak dilerseniz uzunluk ya da genişlik boyunca, dilerseniz konturun içinde degradeler uygulayın.

Photoshop Extended'da yepyeni Kırpma aracı

Donanım açısından hızlandırılmış, görüntüyü bozmayan Kırpma aracını kullanarak görüntüleri daha hızlı ve daha kesin bir şekilde kırpın. Görüntülerinizi tuval üzerinde değiştirin ve düzenlemelerinizi canlı olarak görün

Photoshop Extended'da Bulanıklaştırma Galerisi

Görüntü üzeri kontroller içeren basit arabirimi kullanarak hızlı bir şekilde fotoğraf tadında bulanıklaştırma efektleri oluşturun. Tilt-shift efektleri oluşturun, her şeyi bulanıklaştırın, ardından tek bir odak noktasını netleştirin. Dilerseniz bulanıklığı birden fazla farklı odak noktasına yayın.

Photoshop Extended'da geliştirilmiş otomatik düzeltmeler

Geliştirilmiş Otomatik Eğriler, Seviyeler ve Parlaklık/Kontrast kontrolleriyle görüntülerinizi hızlı bir biçimde geliştirin. Ayarlamalar yapmak için daha iyi bir başlangıç noktası sağlamak üzere yerleşik olarak sunulan elle rötuşlanmış binlerce görüntü bilgisinden yararlanın.

Photoshop Extended'da çizim geliştirmeleri

Pistole uçlarını, çalıştıkça aşınan çizim uçlarını, Yağlı Boya filtresini, boyama hazır ayarlarını ve fırça geliştirmelerini kullanarak daha doğal ve verimli bir şekilde çizim yapın.

Photoshop Extended'da video düzenleme

Videolarınızı düzenleyerek dijital yayıncılık projelerinize dahil edin. Geçişler, ses, kaydırma ve yakınlaştırma gibi efektler yardımıyla klipleri ve durağan görüntüleri hızla birleştirin.

Photoshop Extended'da basitleştirilmiş 3B

Kullanımı kolay tuval üzeri ve bağlam içi sahne düzenleme seçeneğiyle göz alıcı 3B resimlerinizi daha kolay bir şekilde oluşturun. Gölgeleri kolaylıkla taşıyın, 3B nesneler için animasyon oluşturun, 3B nesnelere taslak veya çizgi film görünümü kazandırın ve daha fazlasını keşfedin.

InDesign'da PDF formları

Form alanlarını PDF olarak dışa aktarmadan önce doğrudan InDesign'ın içinden oluşturun. Ayrıca Makaleler panelini kullanarak InDesign'da bir sekme düzeni de oluşturabilirsiniz.

Tek InDesign dosyasında birden fazla versiyon

Tek bir içerik grubuna dayanan birden fazla mizanpajı etkili bir şekilde yönetin. Alternatif Mizanpaj işlevini kullanarak tek bir belgede birden fazla versiyon oluşturun. Akışkan Mizanpaj özelliğini kullanarak içeriği hızlı bir şekilde yeni bir sayfa boyutuna veya yönlendirmeye göre ayarlayın.

InDesign belgeleri arasında bağlı içerik

InDesign belgelerinin içeriğini kendi içinde veya belgeler arasında bağlayarak etkileşimler dahil olmak üzere ana metinde veya nesnede yapılan değişikliklerin bağlı tüm nesnelere otomatik olarak uygulanmasını sağlayın.

Dreamweaver'da en son CSS3

En son web standardı güncellemelerine yönelik destekten faydalanın. CSS3 geçişleriyle sayfalarınıza canlılık katın ve sayfalarınızı HTML5 içeriğinin görüntülenmesini destekleyen WebKit oluşturma motoruyla test edin.

Photoshop Extended'da Arka Planda Kaydetme

Beklenmeyen sistem kapanmaları sırasında işlerinizi kaybetmeden koruyun. Çalışmalarınızı kesintiye uğratmadan düzenlemelerinizi otomatik olarak kaydedin ve en yüklü Photoshop dosyaları arka planda kaydedilirken siz çalışmaya devam edin.

Photoshop Extended'da Komut Dosyalı Desenler

Yeni Komut Dosyalı Desenler ile geometrik desen dolgularını daha kolay bir şekilde oluşturun.

Photoshop Extended'da hazır ayar paylaşma

Hazır ayarlarınızın, çalışma alanlarınızın, tercihlerinizin ve ayarlarınızın geçişini kolaylıkla sağlayarak Photoshop'un özelliklerinden tüm bilgisayarlarınızda aynı şekilde faydalanabilirsiniz.

Photoshop Extended'da zaman kazandıran onlarca unsur

Doğrudan kullanıcılar tarafından talep edilen 50'den fazla yaratıcılık ve üretkenlik geliştirmesini deneyin.

Illustrator'da panellerde satır içi düzenleme

Katmanları, renk örneklerini, fırçaları, çalışma yüzeylerini ve daha fazlasını paneller içinde ara iletişim kutuları kullanmadan etkili bir şekilde düzenleyin.

Illustrator'da geliştirilmiş Renk paneli

Renk panelindeki genişletilebilir renk tayfını kullanarak renkleri daha hızlı ve daha hassas bir şekilde örneklendirin. Onaltılık değerleri hızla kopyalayıp diğer uygulamalara yapıştırın.

Illustrator'da üretkenlik geliştirmeleri

Daha az adımda ve daha kısa sürede mükemmel grafikler ve illüstrasyonlar yaratmak için çok çeşitli geliştirmelerden yararlanın.

InDesign'da en son kullanılan fontlar

Sık kullandığınız fontlara erişin. En son kullanılan fontlar, font listesinin üst kısmında görüntülenir.

InDesign'da akıllı metin çerçevesine sığdırma

Basit parametreler kullanarak ek metinler alabilecek şekilde büyüyen çerçeveler ayarlayın. Çerçeveleri başlıklar, belirtmeler veya diğer çeşitli içerikler için otomatik olarak büyütün ve küçültün.

Erişilebilir belgeleri etkili bir şekilde sunma

InDesign'daki sekme ve okuma düzeni gibi erişilebilirlik kurallarını uygulayın, ardından erişilebilir PDF belgelerini kontrol etmek, ayarlarını düzenlemek ve onaylamak için Acrobat X Pro'yu kullanın.

InDesign'da küçük ve etkileyici geliştirmeler

Üretim görevlerini kaliteden ödün vermeden uygulamanızı sağlayan sayfaya özgü PPI, pencere görünümlerini ayırma, son kullanılan fontlar listesi ve kalıcı metin çerçevesine sığdırma seçeneklerinin de aralarında bulunduğu onlarca geliştirmeden yararlanın.

Dreamweaver'da gelişmiş FTP performansı

Yeniden tasarlanan FTP aktarım aracıyla site dosyalarını daha hızlı yükleyin.

Adobe Digital Publishing Suite ile entegrasyon

InDesign'da çok çeşitli tablet aygıtlar için 360° nesne döndürme ve görüntü panoramaları gibi ilgi çekici öğeler içeren dijital dergiler, gazeteler kataloglar oluşturun ve önizlemesini yapın. Bu belgeleri daha sonra tekrar üretmek ve sunmak için Adobe Digital Publishing Suite yazılımına yükleyin. †

Adobe Business Catalyst ile entegrasyon

Adobe Business Catalyst (ayrıca sunulmaktadır) ile arka uçta kodlama işlemlerine gerek kalmadan "sık güncellenen" ilgi çekici kurumsal sitelerden güçlü çevrimiçi mağazalara kadar hayal ettiğiniz her şeyi oluşturun.

Adobe Touch Uygulamaları ile entegrasyon

Adobe Ideas ile taslaklar oluşturun ve Photoshop veya Illustrator'da geliştirin. Adobe Photoshop Touch ile görüntüleri düzenleyin ve Photoshop'ta geliştirin. Adobe Kuler® yazılımında Photoshop, Illustrator ve InDesign'da kullanılmak üzere renk temaları oluşturun.§

WEB UZMANLARI IÇIN YENI ÖZELLIKLER

Enjoy creative freedom and precise control across media with Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium software. Craft responsive layouts that adapt to different screen aspect ratios. Take advantage of support for the latest HTML5/CSS3 standards and frameworks, including jQuery Mobile, PhoneGap, and WebKit.

Yüksek performanslı yazılım

Photoshop Extended ve Illustrator'da ışık hızında 64 bit performansının avantajlarından yararlanın. Ayrıca Dreamweaver'da 64 bit Mac OS desteğinden ve hızlı FTP aktarımlarından faydalanın.

Photoshop Extended'da üstün rötuşlama

Görüntüleri çarpıcı bir kolaylık ve kusursuzlukla rötuşlayın. Bir nesneyi görüntünün diğer bir alanına taşımak veya genişletmek için İçerik Duyarlı Taşıma aracını kullanın ve Photoshop'un sonucu yeniden oluşturup karıştırmasını izleyin. İçerik Duyarlı Yama özelliğini kullanarak görüntülere daha fazla kontrolle yamalar uygulayın.

Dreamweaver'da gelişmiş FTP performansı

Yeniden tasarlanan FTP aktarım aracıyla site dosyalarını daha hızlı yükleyin.

Flash Professional'da daha geniş aygıt desteği

Hedef kitlelerinize en son Adobe Flash® Player ve AIR® çalıştırıcıları aracılığıyla ve Android™ ve iOS aygıtları üzerinden ulaşın. Üstelik şimdi Flash ile oluşturulmuş içeriği HTML olarak dışa aktarabilirsiniz.

Dreamweaver'da jQuery ve PhoneGap güncellemeleri

Entegre mobil çerçeveleri kullanarak iOS ve Android için yerel mobil uygulamalar oluşturun. Adobe PhoneGap™ ile birlikte çalışan emülatörler içermesi sayesinde karmaşık mobil SDK'larla çalışmayı kolaylaştırır.

Dreamweaver'da CSS3 geçişleri

CSS özelliklerinde yapılan değişiklikleri animasyonlarla geçişlere dönüştürerek sayfalara canlılık katın. Sayfalarda daha zarif öğeler kullanırken hassas kontrol sağlayın ve benzersiz efektler oluşturun.

Fireworks'te gelişmiş CSS desteği

Yeni CSS Özellikleri paneliyle CSS kodlarını ayıklayın, sprite'lar ve CSS efektleri oluşturun. Web sayfalarını kusursuz biçimde tasarlayın ve mizanpajlarınızı harici stil sayfalarıyla birlikte eksiksiz olarak tek bir adımda dışa aktarın.

Flash Professional'da sprite sayfaları

Sembolleri ve animasyon sekanslarını dışa aktararak anında oyun iş akışlarını ve performansını arttıran CSS sprite sayfaları oluşturun.

Photoshop Extended'da video düzenleme

Videolarınızı düzenleyerek dijital yayıncılık projelerinize dahil edin. Geçişler, ses, kaydırma ve yakınlaştırma gibi efektler yardımıyla klipleri ve durağan görüntüleri hızla birleştirin.

Photoshop Extended'da geliştirilmiş 3B animasyon

Animasyon zaman çizelgesini kullanarak kameralar, ışıklar, malzemeler ve kafesleri de kapsayan tüm 3B özelliklerin animasyonlarını hazırlayın. 3B animasyonunuzu dışa aktarırken daha hızlı son resim oluşturma performansıyla zaman kazanın.

Flash Professional'da platforma ve aygıta özgü erişim

Pil seviyesi ve titreşim gibi platforma veya aygıta özgü özelliklere erişim sağlayan hazır yerel uzantılardan faydalanın.

Illustrator'da kolay desen oluşturma

Kolaylıkla kusursuz bir şekilde döşenmiş vektör desenleri oluşturun. İstediğiniz zaman düzenleyebileceğiniz vektör desenlerini özgürce kullanın.

*Photoshop Extended 3B özellikleri ve bazı GPU destekli özellikler Windows XP işletim sisteminde desteklenmemektedir.
Adobe Digital Publishing Suite için ayrı bir lisansın alınması ve ilgili ücretlerin ödenmesi gerekir. Daha fazla bilgi..
Kablosuz Internet bağlantısı gerekir. Mobil ve tablet uygulamalarının ve senkronize etme işlevinin ayrıca indirilmesi ve ek koşulların kabul edilmesi gerekir. Adobe Creative Cloud hizmeti de dahil olmak üzere Adobe çevrimiçi hizmetlerini yalnızca 13 yaş ve üzeri kullanıcılar kullanabilir. Bu kullanıcıların bazı ek koşulları ve kabul etmesi gerekir. Uygulamalar ve çevrimiçi hizmetler tüm ülkelerde ve dillerde bulunmaz, kullanıcının kaydolmasını gerektirebilir ve bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir veya sonlandırılabilir. Ek ücretler veya abonelik ücretleri uygulanabilir.
InDesign, ses, video ve diğer gelişmiş özelliklere sahip e-Kitaplar oluşturmak için EPUB3 ve HTML5 kodlarını kullanır. EPUB3 ve HTML5 sunumu, ortam oynatma ve çift baytlık karakter desteği (Çince, Japonca ya da Korece gibi) tüm aygıtlar, tarayıcılar veya EPUB okuyucuları tarafından desteklenmeyebilir.

Teknik Özellikler

Windows

  • Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
  • Microsoft® Windows® XP* Service Pack 3 veya Windows 7 Service Pack 1
  • 32 bit için 2 GB RAM (3 GB önerilir); 64 bit için 2 GB RAM (8 GB önerilir)
  • Yükleme için 11 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
  • 16 bit renkli 1280x800 ekran (1280x1024 önerilir) ve 512 MB VRAM
  • OpenGL 2.0 özellikli sistem
  • Çift katmanlı DVD'lerle uyumlu DVD-ROM sürücüsü
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (dahildir)
  • HTML5 medya oynatma ve multimedya özellikleri için QuickTime 7.6.6 yazılımı gereklidir
  • SWF dosyalarını dışa aktarmak için Adobe® Flash® Player 10 yazılımı gereklidir
  • Bu yazılım etkinleştirme yapılmadan çalışmaz. Yazılımın etkinleştirilmesi, aboneliklerin geçerliliği ve çevrimiçi hizmetlere erişim için geniş bant Internet bağlantısı ve kayıt yaptırmak gerekir.† Telefonla etkinleştirme yapılamaz.
Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Adobe Design-Web Premium Cs6 Mac/win Türkçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement