Argande Artık Daha Güçlü! - Son Dakika
Teknoloji

Argande Artık Daha Güçlü!

Argande Artık Daha Güçlü!

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, moda dünyasını desteklemeye devam ediyor.

16.12.2011 11:12

Moda ve yaşam tarzı sunan www.markafoni.com, GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi kapsamında yaratılan ve ünlü manken Sema Şimşek'in yüzü olduğu Argande markasına sponsor oldu. markafoni'nin desteği sayesinde, sektörün önde gelen tasarımcılarının elinden çıkan ve Güneydoğulu kadınlar tarafından üretilen kıyafet ve aksesuarlar geniş kitlelerle buluşacak.

Moda ve yaşam tarzı sunan www.markafoni.com bu kez de GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi'nin İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (SIDA) finansmanıyla ortaklaşa yürüttüğü GAP Bölgesinde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi kapsamında yaratılan Argande markasına sponsor oldu. Ünlü tasarımcıların tasarladığı ve Güneydoğulu kadınların ürettiği, Sema Şimşek'in marka yüzü olduğu Argande markasına ait ürünler, yakın bir zamanda www.markafoni.com'da satışa sunulacak. markafoni, Argande markasına satış desteğinin yanı sıra reklam ve tanıtım desteği de sağlıyor.

www.markafoni.com Argande'yi geniş kitlelerle buluşturuyor!

GAP bölgesi kadınlarının sosyal ve ekonomik olarak güçlendirilmesi amacıyla 2008'den beri uygulanan proje kapsamında marka haline gelmiş Argande'de Anadolu'ya özgü motif ve kumaşlar, modern tasarımlar öne çıkıyor. Ünlü tasarımcı Hatice Gökçe önderliğinde yürütülen proje kapsamında Hakan Yıldırım, Rojin Aslı Polat, Alex Akimoğlu, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Deniz Yeğin, Ezra Tuba Çetin, Banu Bora, Aida Pekin, Mehtap Elaidi, Zeynep Tosun, Günseli Türkay, Gül Ağış, Bige Ökten, Rana Canok ve Berna Canok gibi önde gelen tasarımcıların elinden çıkan tasarımlar, Güneydoğulu kadınlar tarafından üretiliyor. Demir Tasarım, Argande markasının oluşumunda, basılı ve görsel dokümanlarının hazırlanmasında destek veriyor.

Argande markasının 2012 Yaz koleksiyonu, Eylül 2011'de gerçekleşen Istanbul Fashion Week'te de tanıtılmıştı. Artistik Yönetmenliğini ve Koreograflığını Bilge Tuğsuz Kayakıran'ın üstlendiği defile, Sema Şimşek, Ahu Yağtu, Beril Kayar, Inga Bavbek, Ebru Öztürk, Şebnem Sürücü ve Bilge Kara gibi ünlü modellerin destekleriyle gerçekleşti. Argande geçtiğimiz günlerde de Perakende Güneşi Ödüllerinden "CardFinans Özel Ödülü"nü kazanarak başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Perakende sektörüne katkı sağlamayı misyon edinen www.markafoni.com Argande markasının internet üzerinden satışına destek olarak markanın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. markafoni, Argande markasına reklam ve tanıtım desteği de sağlayarak kapsamlı bir işbirliği sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Argande Artık Daha Güçlü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement