Ark Survival Evolved Oynanış Videosu ve Galeri - Son Dakika
Teknoloji

Ark Survival Evolved Oynanış Videosu ve Galeri

Ark Survival Evolved Oynanış Videosu ve Galeri

Jurassic Park DayZ ile tanışıyor.

13.05.2015 10:16

Jurassic Park DayZ ile tanışıyor.

Ark Survival Evolved Oynanış Videosu ve Galeri

Yapımcı Wildcard Studios yeni oyunlarının duyurusunu geçtiğimiz günlerde yapmıştı fakat hakkında tamamen detaylarını söylemedi. Bu gün itibari ile firma oyunları hakkında çeşitli ortamlarda, savaş mekaniğini, fantezi ögelerini ve vahşi arktik yaratıklarını gösteren muhteşem bir video yayımladı.

Ark Survival Evolved oyunu yeni nesil konsollara ve PC için geliştiriliyor. Herhangi bir problem ile karşılaşılmaz ise PC için Haziran ayında Erken Erişime açılacak. Sizlere söylememiz gereken en önemli şey ise şu;

Yapımcı firma yeni kurulmuş bir firma. Genelde yeni kurulmuş firmalardan çok efsane bir yapım beklenmez fakat, durum ne olursa olsun oyun endüstrisinin içerisinde yüzlerce usta yapımcılar olmasına rağmen bu firmanın şöyle bir farklı var. İçerisinde bulunan bazı tasarımcı ve takım üyeleri daha öncesinde  The Land Before Time, Dinotopia, and Jurassic Park gibi yapımlarda bulunmuş ve bu oyunu da tıpkı o yapımlardan esinlenerek yaptıklarını söylüyorlar.

Ayrıca yapımcılar küçük lokma olmadıklarını, bu oyun için emellerinin ve beklentilerinin çok yüksek olduğu ve oyunun geliştirilme sürecinde de çalışmalarının bir o kadar yoğun ve sıkı olduğunu vurguluyor. Geliştirici ekip oyun için, " Her ne olursa olsun, şimdiye kadar icat edilmiş en iddialı, büyük ölçekli ve Hardcore bir yaşam deneyimini sizlere sunacağız " diyor.

Yapımcı firma Xbox One, PS4 konsolları için oyunun çıkış tarihi vermese de PC için 2016 yaz döneminde oyunun tamamen çıkacağını söylüyorlar. Ancak bu yaz oyun Erken Erişime açılacak ve geliştirilme süreci o dönem ile birlikte paralel devam edecek.

Bununla birlikte oyun, PC modları ile desteklenecek ve süreç bu şekilde devam edecek. Yapımcılar çok iddialı bakalım yapımları dedikleri kadar olacak mı ? Küçük bir hatırlatma geçecek olursak oyun Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştiriliyor. Birazdan izleyeceğiniz video ise oyun için oynanış görüntüleri. Galeriden muhteşem oyun içi ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Ark Survival Evolved  Ekran Görüntüleri

ARK: Survival Evolved Oynanış Videosu – Duyuru Fragmanı

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Ark Survival Evolved Oynanış Videosu ve Galeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement