Blackberry Bold Muhteşem Bir Partiyle Görücüye Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry Bold Muhteşem Bir Partiyle Görücüye Çıktı

Blackberry Bold Muhteşem Bir Partiyle Görücüye Çıktı

BlackBerry Bold 9900 Tanışma Partisi İstanbul'un gözde mekânlarından Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta gerçekleşti.

10.09.2011 11:41  Güncelleme: 12:18

Özgür Masur'un tasarımlarıyla renklenen BlackBerry Bold 9900 Tanışma Partisi'ne ünlü yağdı. İş dünyasından pek çok ismin yanı sıra geceye; Burcu Esmersoy, Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy, Demet Akalın, Ömür Gedik, İclal Aydın, Öykü Çelik, Tuba Ünsal, Zeynep Beşerler, Ebru Şallı, Doğa Rutkay, Şebnem Işık, Indra Taşpınar, Alegra Levi, Özgür Masur, Sinem Yıldırım, Hande Subaşı, Cem Lokmanhekim, Didem ve İzzet Antebi, Akasya Asıltürkmen, Wilma Elles, Tracy Kohen, Özlem Yıldız, Merve Boluğur, Kenan Ece, Ahu Yağtu, Verda Penso, Didem Uzel, Harun Tekin, Emre Karayel, Selma Ergeç, Elif Dağdeviren, Zeynep Tunuslu, Mehmet Turgut ve Gonca Vuslateri gibi hem televizyon ve sanat camiasından hem de cemiyet hayatından pek çok ünlü sima katıldı.

BlackBerry üreticisi RIM'in Türkiye Yönetici Direktörü Alexandra Zagury'nin yanı sıra RIM Türkiye yöneticileri Arzu Vatansever, Barış Tonguç, Banu Güz ve Sercan Uslu'nun ev sahipliği yaptığı gecenin DJ'liğini ise Doğuş Çabakçor üstlendi. Muhteşem müziklerle hem eğlenen hem de BlackBerry Bold 9900'ı yakından tanıma fırsatı bulan davetlilerin keyifli sohbetlerine ise BlackBerry kokteylleri ve Bold shot'lar eşlik etti.

Podyumların gözde mankenlerinden Özge Ulusoy, yakından inceleme ve kullanma fırsatı bulduğu BlackBerry Bold 9900'un çok kullanışlı olduğunu söyleyip "elimden düşüremiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Blackberry Bold Muhteşem Bir Partiyle Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement