Call of Duty Warzone Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu - Son Dakika
Teknoloji

Call of Duty Warzone Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu

Call of Duty Warzone Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu

Call of Duty Warzone Mobile, Android ve iOS için çıkış yaptıktan sonra en çok silinen Android oyunu oldu. Oyuncular, oyunun ciddi sorunlar ve hatalarla dolu olduğunu bildirdi. Yapılan güncellemelerin oyuncuların kaçışını durdurup durdurmayacağı ise belirsiz.

27.03.2024 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Call of Duty Warzone Mobile, geçtiğimiz günlerde Android ve iOS için çıkış yaptı. Ancak mobil battle royale oyunu piyasaya sürülmesinden sonraki ilk 24 saat içinde en çok silinen Android oyunu olmayı başardı. Bu da oldukça kötü bir başlangıç yaptığını gösteriyor.

Warzone Mobile ilk 24 saatte en çok silinen oyun oldu

Warzone Mobile, aylar süren beklentinin ardından 21 Mart'ta dünya çapında piyasaya sürüldü. Ancak birçok Android oyuncusu kısa süre içinde oyunda ciddi sorunlar aldığını ve deneyimi engelleyen hatalar yaşadıklarını bildirdi.

<a class='keyword-sd' href='/call-of-duty-warzone/' title='Call of Duty Warzone'>Call of Duty Warzone</a> Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu

Yeni yapım, klasik Call of Duty çok oyunculu unsurlarıyla dolu. Çeşitli haritalarda ve modlarda savaşarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Ayrıca oyun deneyimini kişiselleştirmek için kapsamlı kontrol ayarları sunuluyor. Bu sayede, her oyuncu oyunu kendi tercihlerine göre özelleştirebilir.

1321322132

Sorunlar arasında amiral gemisi telefonlarda düşük kare hızları, telefonların aşırı ısınması ve oyunun çökmesine neden olan GPU hataları yer alıyordu. Raporlara göre Warzone Mobile, Play Store'da en çok silinme oranına sahip oyun olmayı başardı.

Bu silinme rakamlarına ilişkin resmi bir doğrulama sağlamak mümkün. değil. Ancak oyunla ilgili yaygın şikayetler, birçok Android kullanıcısının oyundan soğuduğunu gösteriyor. Buna karşılık Activision ise grafik bozulmaları ve çökmelere karşı oyunu inceleyeceğini söyledi.

Call of Duty Warzone Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu

21 Mart'tan bu yana oyuna çeşitli güncellemeler geldi. Ancak bu düzeltmelerin oyuncuların kaçışını durdurmak için yeterli olup olmadığını zamanla göreceğiz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Call of Duty Warzone Mobile, çıkışından sonra en çok silinen Android oyunu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement