Capcom Resident Evil 2 Remake'i Onayladı! - Son Dakika
Teknoloji

Capcom Resident Evil 2 Remake'i Onayladı!

Capcom Resident Evil 2 Remake\'i Onayladı!

Korku-gerilim türü ve zombiler denildiği zaman akıllara ilk gelen seri her zaman, Resident Evil olmuştur.

01.08.2015 22:16

resident evil 2

Korku-gerilim türü ve zombiler denildiği zaman akıllara ilk gelen seri her zaman, Resident Evil olmuştur. Capcom tarafından geliştirilen bu muazzam serinin en az bir oyununu oynamayan yoktur diye düşünüyorum.

Maalesef, son yıllarda Resident Evil adıyla çıkan pek çok düşük puan alan yapımla karşılaştık. Seri pek çok oyuncu için, 4. oyun ile son bulmuş olsa da Capcom hız kesmeden Resident Evil oyunlarını piyasaya sürmeye devam etti. Fakat oyuncuların istediği tek bir şey vardı, ana oyun mekaniklerini bozmadan Capcom'un gerçek bir Resident Evil deneyimi sunması…

Sonunda Capcom bu çağrıları duymuş olsa gerek ki bugün Facebook üzerinden hayranları gerçekten heyecanlandıracak bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta, belki de serinin en iyi oyununun adı geçiyordu… Resident Evil 2! Yanlış okumadınız, Capcom Resident Evil 2 Remake'i üzerinde çalıştığını artık onaylamış durumda. Bu sefer, karşımıza sadece belli seviyede görselliği düzeltilmiş veya oynanışı kötü bir oyun sunulmayacak. Ana yapıma bağlı kalarak, tamamen elden geçirilmiş efsanevi bir oyun tecrübesi bizlere sunulacak. En azından hayranların ve bizim beklentimiz bu yönde. Paylaşılan görseli aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Resident Evil 2 Remake hakkında yeni bilgiler geldikçe, sizlere bildireceğiz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Capcom Resident Evil 2 Remake'i Onayladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement