Dediğimiz Gibi Oldu. Silent Hills Yüklü Ps4'lerin Fiyatı Katlandı - Son Dakika
Teknoloji

Dediğimiz Gibi Oldu. Silent Hills Yüklü Ps4'lerin Fiyatı Katlandı

Dediğimiz Gibi Oldu. Silent Hills Yüklü Ps4\'lerin Fiyatı Katlandı

Flappy Bird'ün ardından şimdi de sırada Silent Hills var.

30.04.2015 10:46
Mahmut Saral - -

Son yılların belki de en çok merak edilen oyunlarından Silent Hills, bir süre önce Konami'den gelen resmi açıklama neticesinde iptal edilmişti. Hideo Kojima, Guillermo del Tor ve Norman Reedus gibi isimleri bir araya toplayan, yayınlanan P.T. isimli demosuyla da milyonlarca oyuncunun dikkatini çeken yapım, iptal haberinin gelmesiyle şok etkisi yaratmıştı.


Şu günlerde de Change.org'ta yeni bir imza kampanyası başlatılmış durumda ve Kojima Productions'ın Silent Hills oyununu geliştirmeye devam etmesi isteniyor. "Continue working on Silent Hills" isimli kampanyada şimdiye kadar yaklaşık 7 bin imza toplanmış, ancak şu aşamadan sonra Kojima'nın Silent Hill markasını kullanım hakkı bulunmuyor. Yani bu tip bir oyun yapılsa bile "başka bir proje" olmak zorunda.


Eh, tabii iptal haberi bazı fırsatçıları da harekete geçirmiş durumda. Daha evvel yaptığımız haberimizde, iptal edilen oyunun demosu P.T.'nin 29 Nisan itibarıyla PS Store'dan kaldırılacağını, bu yüzden de henüz denemeyen varsa indirmek için acele etmeleri gerektiğini bildirmiştik. Zaman doldu ve demo kaldırıldı. Bu durumda da bazıları için "demo yüklü PS4"lerin değeri arttı. Öyle ya, bu demoyu oynamak isteyen varsa ve maddi durumu da iyiyse işte fırsatçılar için fırsat!


Geçtiğimiz günlerde Twitter'da bir mesaj paylaşmış ve tıpkı Flappy Bird'te olduğu gibi Silent Hills'te de aynı şeyin olabileceğinden bahsetmiştim. Hatırlarsanız Flappy Bird de marketlerden kaldırılmış, bunun üzerine Flappy Bird yüklü telefonların fiyatları da online satış sitelerinde artmıştı. Aynı durum şu an Silent Hills için geçerli.



Örneğin, aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi 1000 doların üzerinde bir fiyatla satışa çıkmış mesela, bu da TL olarak 3 bin lirayı geçen bir rakam. Ne dersiniz?




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dediğimiz Gibi Oldu. Silent Hills Yüklü Ps4'lerin Fiyatı Katlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement