Diablo 3, Pc'de 1 Numara - Son Dakika
Teknoloji

Diablo 3, Pc'de 1 Numara

Diablo 3, Pc\'de 1 Numara

Karanlık güçlerle savaştığımız en fantastik oyunlardan biri olan Diablo 3, PC'de rakip tanımıyor.

06.08.2014 21:11

Karanlık güçlerle savaştığımız en fantastik oyunlardan biri olan Diablo 3, PC'de rakip tanımıyor.

Activision- Blizzard'ın 2014 ikinci çeyrek raporu yayınlandı ve raporda tek bir rakam var ki, başka lafa gerek yok. Tüm zamanların en popüler fantastik aksiyon oyunu serisinin üçüncü oyunu olan Diablo 3, 2012'de piyasaya çıktığından beri tam 20 milyon kopya satış gerçekleştirmiş.

Bu satış rakamına yeni genişleme paketi olan Reaper of Souls ve Diablo 3'ün dijital satışları da dahil edilmiş durumda. 30 Haziran'a kadar olan tüm satışları özetleyen 20 milyon adet ile, Diablo 3 PC platformunda Dolar bazında en çok satan birinci oyun oluyor ve zirvedeki yerini alıyor.

Diablo'nun rekoru bu kadarla bitmiyor, aynı zamanda dünyanın en hızlı satan PC oyunu rekoruna de sahip. Piyasaya çıkışının ilk 24 saatinde 3.5 milyon kopya ve ilk haftasında 6.3 milyon kopyanın üzerinde satışla bu rekoru kırdı. 2012 yılının en çok satan PC oyunu da Diablo, ilk yılında tam 12 milyon kopya ile. Tabii daha piyasaya bile çıkmadan önce Amazon.com'da en çok önsipariş edilen PC oyunu rekorunu da unutmayalım.

Hala Diablo 3 oynamadıysanız ve bu kadar rakam sizi cezbettiyse, buraya tıklayıp oyunu satın alabileceğiniz sayfaya gidebilirsiniz. Ayrıca oyunun Starter Edition özelliği ile hikayenin ilk bölümü olan Act I'in tamamını ücretsiz oynayabilir, karakterinizi 13. Seviyeye kadar yükseltip oyunu deneyebilirsiniz.

The post Diablo 3, PC'de 1 Numara appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Diablo 3, Pc'de 1 Numara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement