Doom Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Doom Geliyor

Doom Geliyor

17 Temmuz'a az bir zaman kaldı.

04.07.2014 10:44
Mahmut Saral - -

id Software'ın uzun süredir beklenen yeni Doom oyunu, kendini göstermeye hazırlanıyor. E3 2014 zamanında yayınlanan teaser videosuyla sürpriz yapan oyun, kendini göstermek için oyunculara QuakeCon 2014'ü işaret etmişti. QuakeCon, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bir id Software organizasyonu. Bu etkinlikte ödüllü turnuvalar, soru cevap kısımları ve yeni gelecek oyunlara dair gösterimlerle yeni bilgiler veriliyor. Yeni Doom oyunu da 2014 ayağının üyelerinden bir tanesi olacak.


id Software, QuakeCon 2014'te neler yapılacağına dair bir takvim yayınladı. 17-20 Temmuz tarihleri arasında Dallas Hilton Hotel'de gerçekleştirilecek olan etkinlik, 17 Temmuz'da erken saatlerde düzenlenecek The Elder Scrolls Online PvP turnuvasıyla başlayacak ve akşam saatlerinde de geleneksel QuakeCon açılış konuşması gerçekleştirilecek. İşte bu konuşma sırasında yeni Doom oyunu da "ilk kez" gösterilecek. Ek olarak, yine QuakeCon'da bir de Doom ile ilgili özel gösterim yapılacak ve bu gösterime yalnızca bazı oyuncular katılabilecek. Dolayısıyla burada yayınlananları da yalnızca onlar görecek, en azından bir süreliğine.


18 Temmuz'da da günün büyük bir bölümünü ödüllü The Elder Scrolls Online turnuvaları kaplayacak. Son gün, yani 19 Temmuz'da da turnuvalar devam ederken id Software standında tasarımcı Hugo Martins, katılımcıların tasarım çalışmalarına göz atacak. Böylelikle belki de birçok kişi için id Software'da kariyer imkanı doğmuş olacak.


Tabii ki bunların haricinde Quake turnuvaları, PC workshop etkinlikleri ve ödüllü bölüm geçme yarışmaları da olacak (En kısa zamanda tüm düşmanları öldürüp ve tüm gizleri bulup bölümü bitiren kazanır, gibi.).



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Doom Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement