Doom Yeni Ekran Görüntüleri ve Detaylar - Son Dakika
Teknoloji

Doom Yeni Ekran Görüntüleri ve Detaylar

Doom Yeni Ekran Görüntüleri ve Detaylar

Zamanın çocuklarının en sevdiği hakiki FPS olarak adlandırdığımız DOOM serisinin son oyunu Bethesda tarafından şahlandırılıyor.

08.01.2016 11:46

Doom-2016-detaylar-ekran-görüntüleri-çıkış-tarihi-multiplayer

Zamanın çocuklarının en sevdiği hakiki FPS olarak adlandırdığımız DOOM serisinin son oyunu Bethesda tarafından şahlandırılıyor.

DOOM Yeni Detaylar

Yapımcı şirket yeni ekran görüntüleri ve yeni detaylarının bu gün yayınladı. Eski oyunlarında ki çizgisini bozmadan yeni bir oyuna devam eden şirket DOOM evreninin o muhteşem atmosferi ve efsane silahları ile tekrardan karşımıza çıkacak. Oyun ile ilgili verilen detaylarda ise birazcık ekipman farklılıkları, tuş farklılıklar olacak.

DOOM oyununda göreceğimiz yeni silahların bir çok modu da olacak. Silahların bu modları bir çok avantaja sahip olacaklar. Örneğin bazı silahlar ile atacağımız bombaları uzaktan patlatma seçeneğimiz olacak.

Hikaye konusunda DOOM 3 oyununun izinden gibi görünen oyunda, Yeni karakterlerden Dr. Olivia Pierce'ın dini bir ritüelden ötürü şeytanları serbest bıraktığı öne sürülüyor. Mars yüzeyi, Titan diyarı ve Lazarus tesisi ise oyunda yer alacak belli başlı mekanların isimleri.

Oyunda yer alacak Multiplayer modları ise şöyle; Warpath: Alan hakimiyeti kurmamızı sağlayacak (domination) benzeri bir çoklu oyuncu modu. Arena Modu: Son oyuncunun hayatta kaldığı çoklu oyuncu modu. SnapMap: Bu modda kule defansı, mücadeleler, VIP eskortu ve tek oyunculu görevler gibi yapay zekaya karşı farklı oyun türleri yer alacak.

Oyunun multiplayer modunda en yenilik getiren özelliklerden biri ise yetenek ilerlemesi olacak. DOOM çıkış tarihi ise 2016 yılının ikinci çeyreği olarak karar verildi ve  piyasada ki yerini bu tarih aralığı içerisinde alacak. DOOM çoklu platformlara çıkacak bir oyun PC, PS4 ve Xbox One için geliyor.

DOOM Yeni Ekran Görüntüleri

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Doom Yeni Ekran Görüntüleri ve Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement