Dropbox'daki Dosyalara Artık Yorum Yapılabilir - Son Dakika
Teknoloji

Dropbox'daki Dosyalara Artık Yorum Yapılabilir

Dropbox\'daki Dosyalara Artık Yorum Yapılabilir

Yapılan son açıklamalara göre Dropbox'ın merakla beklenen dosyalara yorum yapabilme özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

29.04.2015 12:47
Furkan Yaldız - -

Önde gelen bulut depolama servislerinden Dropbox, yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Son olarak şirket, daha önceden "Business" kullanıcıları tarafından kullanılabilen yorum özelliğini artık tüm kullanıcılara açtı.


Dropbox tarafından yapılan resmi açıklamalara göre artık tüm kullanıcılar, depolanan dosyalara yorum yapabilecek. Aynı zamanda kullanıcılar, yorum panelinde geri bildirim bırakabildikleri gibi istediği arkadaşını da etiketleyerek dosyanın varlığını haberdar edebiliyor. Ayrıca Dropbox hesapları bulunmayan kişiler, söz konusu dosyalara erişebilir ve hatta yorumları okuyabiliyor. Ancak, dosyaya yorum yapabilmek için Dropbox üyeliğine giriş yapılması gerekiyor.


Öte yandan basit bir bulut tabanlı dosya paylaşım hizmeti olarak hayatına başlayan Dropbox, son hamleleriyle online bir hizmetin varlığı olduğunu da göstermeye devam ediyor. Şirketin son hamlelerine ise fotoğraf, e-posta uygulaması ve Dropbox Notes örnek gösterilebilir.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dropbox'daki Dosyalara Artık Yorum Yapılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement