EA, Star Wars oyunlarında karışıklık: Birini iptal etti, diğerini devam ettiriyor - Son Dakika
Teknoloji

EA, Star Wars oyunlarında karışıklık: Birini iptal etti, diğerini devam ettiriyor

EA, Star Wars oyunlarında karışıklık: Birini iptal etti, diğerini devam ettiriyor

Oyun endüstrisi son aylarda büyük bir krizin içine girmiş durumda. EA'in bir Star Wars oyununu iptal ettiği, bir diğerini ise devam ettirdiği bildirildi. Bit Reactor, geliştirilmekte olan strateji tabanlı Star Wars oyunu için yüreklere su serpen bir açıklamada bulundu ve oyunun iptal edilmediğini duyurdu. EA tarafından yürütülen yeniden yapılanmadan etkilenmediklerini açıklayan Bit Reactor, strateji tabanlı Star Wars oyunu için beklentilerin devam ettiğini belirtti.

04.03.2024 22:19  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyun endüstrisi son aylarda büyük bir krizin içine girmiş durumda. Özellikle büyük bütçeli yapımların beklenen satış rakamlarına ulaşamaması, şirketlerde hareketlilik yarattı. Bu kapsamda EA'in bir Star Wars oyununu iptal ettiği, bir diğerini ise devam ettirdiği bildirildi.

Strateji tabanlı Star Wars oyunu çıkacak

EA, geçtiğimiz hafta Respawn tarafından geliştirilen ve henüz duyurulmamış bir Star Wars oyununu iptal etti. Bunun üzerine serinin birçok hayranı yaklaşmakta olan diğer Star Wars oyunlarının akıbetini merak etmeye başladı.

EA, Star Wars oyunlarında karışıklık: Birini iptal etti, diğerini devam ettiriyor

Ancak Bit Reactor, geliştirilmekte olan strateji tabanlı Star Wars oyunu için yüreklere su serpen bir açıklamada bulundu. Bit Reactor'ün paylaşımına göre strateji oyunu iptal edilmedi. Sektördeki dalgalanmanın farkında olan stüdyo, oyunu geliştirmeye devam ediyor.

312121212

EA tarafından yürütülen yeniden yapılanmadan etkilenmediklerini açıkladı. Bu karar aslında oldukça dikkat çekici. Çünkü Bit Reactor ve Respawn, geçtiğimiz yıldan bu yana ortaklık içindeydi. Ancak EA'in strateji tabanlı Star Wars oyunu için beklentileri devam ediyor.

Respawn'ın geliştireceği oyun, FPS-aksiyon türünde olacaktı. Henüz oyundan resmi bir fragman gelmemiş olsa da, erken aşamalarında iptal edilmesi stüdyoda değişikliğe gidileceğini gösteriyor. Respawn'ın Jedi: Fallen Order ve Titanfall 2 gibi yapımları üstlendiğini hatırlatalım.

Bit Reactor'ün oyunu için henüz herhangi bir lansman tarihi verilmedi. Ancak oyuncular tarafından beklenen strateji projesinin iptal edilmemesi bile oldukça sevindirici.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji EA, Star Wars oyunlarında karışıklık: Birini iptal etti, diğerini devam ettiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement