Epson Workforce Pro Wp-4525 İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Epson Workforce Pro Wp-4525 İnceleme

Epson Workforce Pro Wp-4525 İnceleme

Epson Workforce Pro WP-4525   her ne kadar hepsi bir arada Lazer yazıcıya benzese de, esasında  ofis ortamları için tasarlanan bir mürekkep püskürtmeli yazıcı. Ofis ortamının ...

12.02.2013 17:03

Epson Workforce Pro WP-4525   her ne kadar hepsi bir arada Lazer yazıcıya benzese de, esasında  ofis ortamları için tasarlanan bir mürekkep püskürtmeli yazıcı.

Ofis ortamının tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu ürün sahip olduğu donanım birleşenleri ve kolay kullanımı ile kendisinden söz ettiriyor.

Özel mürekkep sayesinde oldukça uygun bir baskı maliyeti sunan bu ürün, USB ve Ethernet bağlantılarının yanı sıra 250+80 kağıtlık bir kağıt tepsisine sahip.  Baskı kopyalama ve tarama özelliklerinin yanı sıra Faks özelliğini de üzerinde barındıran WP-4525, Duplex baskı ünitesi ile çift taraflı baskılar alabiliyor.

Epson Workforce Pro WP-4525 Lazer yazıcıları zor durumda bırakıyor

Yaptığımız testlerde Epson'un oldukça hızlı bir baskı hızına ulaştığını gördük.  10 sayfalık siyah/beyaz çıktıyı 41 saniyede tamamlanan WP-4525, renkli A4 sayfasını 21 saniyede tarayıp hazır ediyor. Fakat üründe beğendiğimiz en önemli özellik, kuşkusuz baskı kalitesi.  Epson'un meşhur Piezo baskı teknolojisi bu üründe fazlasıyla belli oluyor. Tabi bu baskı kalitesinin karışık dokümanlar için geçerli olduğunu söylemeliyiz. Fotoğraf baskılarında mükemmel bir performans beklemek yanlış olur.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Epson Workforce Pro Wp-4525 İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement