Evernote'a Sıkı Bir Rakip: Google Keep - Son Dakika
Teknoloji

Evernote'a Sıkı Bir Rakip: Google Keep

Evernote\'a Sıkı Bir Rakip: Google Keep

Google'ın bir süredir konuşulan yeni servisi Google Keep oldu.

22.03.2013 11:00  Güncelleme: 19:35

Google'ın bir süredir konuşulan yeni servisi Google Keep oldu. Evernote rakibi bir hizmet olarak niteleyebileceğimiz Google Keep hakkındaki tüm detaylar bu yazıda.

Google Drive ile birlikte kullanıcılarına komplike bir şekilde bulut tabanlı hizmet vermeye başlayan Google'ın bu halkaya eklediği son üye Google Keep oldu. Bu yeni servis ile birlikte Google, Evernote'a da sıkı bir rakip hazırlamış oldu.

Uygulama tıpkı Microsoft One Note veya Evernote gibi çevrimiçi ve çevrimdışı olarak not alabilme olanağı tanıyor. Google Drive ile entegre olarak çalışan servis, yeni not oluşturma, notları paylaşabilme, yapılacak listesi hazırlama, resim ekleme gibi özelliklere sahip.

Hem bilgisayarlardan hem de mobil cihazlar üzerinden erişilebilir olan hizmetin şimdilik yalnızca Android uygulaması bulunuyor ve bu yazılım Android 4.0 ve üzeri sürüme sahip cihazlarda çalışabiliyor.

Heyecan verici özellikleri ve diğer tüm Google servisleri ile entegre çalışan yapısı sayesinde Evernote ve diğer not uygulamaları için ciddi bir tehdit olan Google Keep'in özellikle Google Translate ile senkronize çalışan çeviri hizmeti çok sevileceğe benziyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Evernote'a Sıkı Bir Rakip: Google Keep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement