Facebook Messenger İçin Kişisel Asistan "M" - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Messenger İçin Kişisel Asistan "M"

Facebook Messenger İçin Kişisel Asistan "M"

Facebook "M" adlı yeni kişisel asistan test ediyor Facebook şirketi son zamanlar yaptığı yeniliklerle gündemde kalmaya devam ediyor.

27.08.2015 08:31

Thumb2

Facebook "M" adlı yeni kişisel asistan test ediyor

Facebook şirketi son zamanlar yaptığı yeniliklerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Bu defa şirket Messenger'de sizin için görevleri tamamlayabilecek bir kişisel asistan geliştiriyor. Bunu Facebook Messenger başkanı David Marcus çarşamba yaptığı açıklama ile detaylandırdı.

"M" adlı asistan sizin için Messenger içerisinden alışveriş yapabilir, randevu ayarlayabilir ve size tavsiyeler verebilir. Marcus'a açıklamasında "yapay zeka tarafından desteklenmiş, insanlar tarafından eğitilmiş ve denetlenmiştir" şeklinde konuştu. M konuşurken ona verdiğiniz soruları ve ya emirleri anlayabiliyor ve facebook üzerinden onu hayata geçiriyor.

Marcus facebook paylaşımında "Piyasadaki diğer buna benzer hizmetlerin aksine, M sizin adınıza neredeyse bütün görevleri tamamlayabiliyor" dedi. Bundan başka "Facebook daha yeni servisini test ediyor" diye ilave etti.

Siri, Google Now, Microsoftun Cortana sistemlerine doğrudan rakip olacak "M" adlı sistem messenger kullanıcıları tarafından büyük merakla bekleniyor.

Hatırlatalım ki, bundan önce Facebook Messenger için "Moneypenny" adlı sanal asistan geliştirmişti.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Facebook Messenger İçin Kişisel Asistan 'M' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement