Facebook'tan Fransa'ya Destek - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'tan Fransa'ya Destek

Facebook\'tan Fransa\'ya Destek

Facebook, Fransa'da yaşanan terör olayının ardından insanları Fransa'ya desteğe davet ediyor.

14.11.2015 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Geçtiğimiz gün Fransa'nın başkenti Paris'te eş zamanlı gerçekleştirilen silahlı ve bombalı saldırıları duymayan yoktur herhalde. Tüm dünyayı ayağa kaldıran bu planlı terör olayına sosyal medyadan da tepki yağıyor. Bunların yanında hemen herkesin kullandığı sosyal ağlar da bu olayla ilgili çalışmalar yürütüyor.


Mesela Facebook bugün, Fransa'da yaşanan terör olayının ardından Fransa'yı ve Paris halkını desteklemek isteyen kullanıcıları için yeni bir özelliğini devreye soktu. Bu yeni özellik ile birlikte Facebook kullanıcıları, Fransa'yı desteklediklerini tek tuşla profil fotoğraflarının önüne şeffaf Fransa bayrağı yerleştirebiliyorlar ve bunu profil fotoğrafı olarak ayarlayabiliyorlar.


Öte yandan Facebook bunun dışında Paris katliamı sonrası "Güvendeyim" butonunu devreye soktu. Bu butonu Paris'te yaşayan kullanıcılar kullanarak yakınlarına "Güvendeyim" mesajını verebiliyorlar.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook'tan Fransa'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ToRNaDo: FACEBOOK HESAPLARINIZI KAPATIN KARDESIM PROTESTO 0 0 Yanıtla
  • Doğru : Avrupa'ya karşı bı saldırı olsal herkes ayakta musluman ülkelere olsa Hıc bunun en basıdı Facebook'un yaptığı sey 0 0 Yanıtla

Advertisement