Fast & Furious 7'den İlk Görüntüler ! - Son Dakika
Teknoloji

Fast & Furious 7'den İlk Görüntüler !

Fast & Furious 7\'den İlk Görüntüler !

Fast & Furious hayranları, Fast & Furious 6’nın Blu-ray CD’sini bu yılbaşına kadar satın aldıkları takdirde Fast & Furious 7’ye ait bir kliple ödüllendirilecek.  Öncelikle,...

30.11.2013 18:00

Fast & Furious hayranları, Fast & Furious 6'nın Blu-ray CD'sini bu yılbaşına kadar satın aldıkları takdirde Fast & Furious 7'ye ait bir kliple ödüllendirilecek.

Öncelikle, klipte ne araba kovalamacaları ne de dövüş sahneleri var!

Hatırlarsanız, 6. Filmin sonunda Ian Shaw (Jason Statham) Han'ı (Sung Kang) öldürmüştü. Movies.com'un haberine göre yeni sahne Han'ın cenazesinde geçiyor; çete üzgün bir halde Dominic Toretto'nun (Vin Diesel) konuşmasını dinliyor: "Han, sen her zaman benim kardeşim oldun. O seni bu mezara koydu ya ben de aynısını ona yapacağım."diyor.

Tej (Ludacris) söze giriyor, "Önce Han, şimdi de Hobbs." Buradan Shaw'ın Dwayne Johnson'ın canlandırdığı karakteri de filmin bir yerinde ortadan kaldırdığını anlıyoruz.

The Stath vs The Rock mı? Bir çoğunun hayallerini süsleyen bir karşılaşma olacağı kesin. Elimize ulaşan detaylar şimdilik bu kadar. Daha fazlası için filmin vizyona gireceği önümüzdeki Temmuz ayını beklemekten başka çare yok.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Fast & Furious 7'den İlk Görüntüler ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement