Game Of Thrones İçin Google Maps! - Son Dakika
Teknoloji

Game Of Thrones İçin Google Maps!

Game Of Thrones İçin Google Maps!

7. sezon finalini de gerçekleştiren Game of Thrones (Taht Oyunları) TV dizisinin geçtiği yerleri etkileşimli bir harita ile görüntülemek ister misiniz?

28.08.2017 10:10

7. sezon finalini de gerçekleştiren Game of Thrones (Taht Oyunları) TV dizisinin geçtiği yerleri etkileşimli bir harita ile görüntülemek ister misiniz? İşte, George R.R. Martin tarafından yazılan muhteşem hikayedeki krallıkların ve hanelerin konumları.

Game of Thrones haritası!

Yeni bir etkileşimli harita olan Quartermaester ile seride adı geçen yerleri kolayca bulmak . Haritanın ciddi anlamda detaylı olduğunu belirtelim. Şehir, kasaba ve kalelerin hem onaylanmış hem de spekülatif konumlarını bu harita üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Yani harita adeta Game of Thrones için Google Maps!

Game Of Thrones İçin Google Maps!

Ayrıca harita üzerinden Jon Snow, Cersei Lannister, Daenerys Targaryen ve daha birçok başlıca karakterlerin takip ettiği rotaları görmek ya da Game of Thones Wiki sayfasına kolayca erişme şansınız da bulunuyor. Spoiler yememek için menüden filtreleme de yapabiliyor olmanız güzel bir özellik.

Oldukça geniş olan Game of Thrones evreninde kaybolmamak için etkileşimli haritayaerişebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Game Of Thrones İçin Google Maps! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement