Google'a Güncelleme - Son Dakika
Teknoloji

Google'a Güncelleme

Google\'a Güncelleme

Google, Android'de yer alan uygulamalarını kapsamlı güncellemeden geçirdi.

08.10.2014 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Google, Android'de yer alan uygulamalarını kapsamlı güncellemeden geçirdi. Google Search, Google Play Music, Chrome ve diğer güncellemelerin detayları haberimizde.

Google'ın Android'deki uygulamalarından Google Search, Google Play Music ve Chrome'u güncellenirken bir de yeni uygulama lanse edildi. Google Search'de bazı hataların giderildiği açıklandı. Google Play Music birçok ülkede daha yayına alınırken bu ülkeler Çek Cumhuriyeti ,Finlandiya, Macaristan, Liechtenstein, Hollanda ve İsviçre oldu. Aylık kullanım ücreti ise belirtilen tüm ülkeler için 10 dolar olarak açıklandı.

Yeni uygulama: Quicken 2014

Google, Quicken 2014 adında yeni bir uygulamanın duyurusunu gerçekleştirdi. Yapılan harcamaları kategorilendiren ve kullanıcının giderlerini detaylarla görmesine odaklanan uygulama ilk versiyonu ile çok kapsamlı görünmüyor.

Chrome'da güncellendi

Chrome güncellemeleri ise şirketin Android'li cihaz sahiplerine sunduğu bir diğer iyi haberdi. Artık Android cihazlarda Chrome kullanımında üste ya da yana doğru sekmeler ittirilebiliyor. Böylelikle sekmeler arasında daha hızlı geçiş sağlanıyor. Yine bir diğer yeni özellikle switchergörünümüne geçmek için parmağınızı aşağı doğru sürükleyebiliyorsunuz.

cheap air jordans

prada handbags uk

hollister online shop

cheap air jordan

prada saffiano

jordan retro 6

Air Jordan

scarpe timberland

timberland uk

air jordan pas cher

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Google'a Güncelleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement