Google Chrome, Performans Paneli ile tarayıcı performansını arttıracak - Son Dakika
Teknoloji

Google Chrome, Performans Paneli ile tarayıcı performansını arttıracak

Google Chrome, Performans Paneli ile tarayıcı performansını arttıracak

Google, Chrome tarayıcısına yeni bir performans paneli ekleyerek tarayıcı performansını daha da iyileştirmeyi hedefliyor. Bu panel sayesinde kullanıcılar, her bir sekmenin ve eklentinin RAM ve CPU kullanımını detaylı olarak takip edebilecekler. Güncellemeyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulacak olan bu özellik, tarayıcı performansını ciddi düzeyde arttırabilecek.

27.09.2023 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji devi Google tarafından geliştirilen, günümüzün en popüler tarayıcılarının başında gelen Chrome yıllar geçtikçe daha güvenli, efektif ve verimli bir hal almaya devam ediyor. Google, sürdürdüğü çalışmalar kapsamında tarayıcıya yeni bir panel kazandırarak tarayıcı performansını bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. İşte detaylar.

Google Chrome, artık bir "Performans Paneli" barındıracak

Google'ın macOS ve Windows işletim sistemine sahip cihazlar için yayımlamayı planladığı güncelleme dahilinde yapıya kazandırılacak olan performans paneli, Chrome genelinin ve her bir sekmenin RAM ve CPU kullanımlarının detaylı olarak takip edilebilmesine olanak sağlayacak.

Google Chrome, Performans Paneli ile tarayıcı performansını arttıracak

Kullanıcıların sistem kaynaklarını hangi sekme veya eklentinin yoğun bir şekilde kullandığını takip edebilmelerini sağlayan panel, tarayıcı performansını ciddi düzeyde arttırabilecek. Söz konusu özellik, kısa bir süre sonra yayımlanacak olan güncellemeyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulacak.

Google yine bir özelliğinin üzerine toprak atıyor: Gmail HTML sürümüne veda ediyoruz

Modern tarayıcılar arasında giderek artan rekabet ortamı, şirketleri gözle görülür geliştirmeler ve iyileştirmeler yapmaya zorluyor. Tarayıcı kullanımındaki birincil öncelikler arasında yer alan hız, birçok şirketin asıl odağı olarak karşımıza çıkıyor. Bu şirketler arasında yer alan Google, Chrome tarayıcısı için son zamanlarda güvenlik başta olmak üzere hız ve kullanıcı deneyimi iyileştirmelerini sıklıkla gündeme taşıyor.

Peki, sizler bu yenilikle ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Sizce söz konusu özellik, tarayıcı performansını üst seviyeye taşıyabilecek mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Google Chrome, Performans Paneli ile tarayıcı performansını arttıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement