Google, İzmit Depremini Unutmadı - Son Dakika
Teknoloji

Google, İzmit Depremini Unutmadı

Google, İzmit Depremini Unutmadı

Arama motoru Google, binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve yine aynı şekilde binlerce kişinin yaralandığı İzmit depreminin yıldönümünde ana sayfasına...

17.08.2013 12:29

Emre Çetinkaya - - Arama motoru Google, ünlü kişilerin doğum günlerini ve önemli günleri hatırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sanat tarihinin en önemli ressamlarından biri olan Rembrandt van Rijn'i ve modern dünya edebiyat'ının en önemli yazarlarından Franz Kafka'yı ana sayfasına taşıyan Google, bugün de binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve yine aynı şekilde binlerce kişinin yaralandığı İzmit depreminin yıldönümünde ana sayfasına siyah kurdele koydu.

Eklediği siyah kurdele ile büyük İzmit depreminde yaşananlardan duyduğu üzüntüyü göstermek isteyen Google, bir de anma mesajı ekledi. Google'ın anma mesajı siyah kurdelenin üzerine gelince ortaya çıkıyor ve mesajda "1999 İzmit depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla anıyoruz" yazıyor.

Bizler de Teknokulis ailesi olarak 17 Ağustos 1999 İzmit depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google, İzmit Depremini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement