Grand Theft Auto Online Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Grand Theft Auto Online Başladı

Senelerce beklemeden sonra geçen ay satışa giren ve ilk üç günde 1 milyar dolarlık satış yapıp rekor kıran Grand Theft Auto oyununun online versiyonu da çıktı.

08.10.2014 02:02

Senelerce beklemeden sonra geçen ay satışa giren ve ilk üç günde 1 milyar dolarlık satış yapıp rekor kıran Grand Theft Auto oyununun online versiyonu da çıktı. Bugün dağıtıma giren Grand Theft Auto Online oyunu büyük ilgi gördü ve çok sayıda kullanıcı aniden online bağlantı kurmak isteyince sunuculara büyük bir yük bindi ve sorunlar ortaya çıktı.

Geliştirici Rockstar açıklamasına göre sunucularda sıkıntılar söz konusu. Yükleme süreleri çok uzun ya da GTA Online oyununa erişmek mümkün olmuyor. Geçen hafta önceden buna zemin hazırlayan geliştirici firma bazı hataların çıkacağına dair sinyal vermişti. Firmanın şu andaki amacı geceli gündüzlü çalışıp çıkan sorunları çözmek.

Aynı zamanda gerekli olan sayıda yeni sunucu eklenecek. GTAO erişimi elde edenler Sand Andreas ortamında zaman geçirebilecek. Online ortamda 15 taneye kadar arkadaş bir araya toplanabiliyor. Online karakter oluşturup kıdemli hale getirmek, deneyim kazandırmak, mülk almak, golf oynamak vb mümkün. Saygınlık kazananlar daha fazlasını elde edebilecek.

See more at: http://teknolog.radikal.com.tr/grand-theft-auto-online-sancili-basladi/#sthash.99BN4S9V.dpuf

borse alviero martini

karen millen uk

cheap mulberry bags

prada uk

scarpe timberland

borse alviero martini

air jordan shoes

alviero martini 1a classe

alviero martini outlet

timberland uk

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Grand Theft Auto Online Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement