Hitman'e En Baştan Başlamak Zorunda Kalabilirsiniz - Son Dakika
Teknoloji

Hitman'e En Baştan Başlamak Zorunda Kalabilirsiniz

Hitman\'e En Baştan Başlamak Zorunda Kalabilirsiniz

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Hitman, Absolution, bazı kullanıcılar için sorun çıkarıyor.

26.11.2012 08:30  Güncelleme: 09:23

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Hitman: Absolution, bazı kullanıcılar için sorun çıkarıyor. Öyle ki bu "bug" yüzünden oyuncular yapıma en baştan başlamak zorunda kalabiliyor.

Oyun dünyasının en sevilen suikastçıları arasında bulunan Ajan 47, Hitman: Absolution ile sevenleriyle buluştu. Ancak yapımın resmi forumunda ve çeşitli yerlerde yayınlanan mesajları dikkate alırsak, pek çok konsol kullanıcısının aynı durumdan şikayetçi olduğunu söyleyebiliriz.

Xbox 360 ve PlayStation 3 versiyonlarında karşılaşılan durum yüzünden oyuncular yapıma en baştan başlamak zorunda kalabiliyorlar. Çünkü kayıt dosyasında bir bozulma meydana geliyor. Oyuna girdiklerinde ise bu "save file" a bir daha ulaşılamıyor.

Resmi forumlarda yayınlanan bir mesajı şu şekilde özetleyebiliriz. "Bir gece 6 saat hiç durmadan oynadım ve oyun dondu. Konsolu kapattım. Tekrar açtığımda oyuna girdim ve kayıt dosyasına ulaşamadım." Bir başka kullanıcı ise Square Enix Destek Merkezi tarafından şikayet mesajına yanıt verildiğini ve "Eğer dosya bozuksa kurtarmanın yolu yok."  cevabını aldığını yazmış.

>>

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Hitman'e En Baştan Başlamak Zorunda Kalabilirsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement