Hitman Gerçek Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Gerçek Oldu!

Hitman Gerçek Oldu!

Hitman serisinin yeni oyunundaki silahlar gerçek hayatta denendi.

23.11.2012 10:00  Güncelleme: 13:24

YouTube'da büyük ilgi gören FPSRussia kanalının yeni projesi Hitman: Absolution'dı. Serinin yeni oyunundaki silahlar gerçek hayatta denendi! Bu videoyu mutlaka izleyin…

OYUNLARDA KULLANILAN SİLAHLARI DENİYORLAR

Bilinen birçok silahı deneyen ve bunları YouTube'daki video kanalında paylaşan FPSRussia ekibi, Assassin's Creed'den sonra yeniden bir oyuna sardı!

Daha önce Assassin's Creed III'ün silahlarının gerçek hayatta ne kadar etkili olduğunu test eden ekibin bu defa konusu Hitman: Absolution'dı. Her zaman olduğu gibi başrolde Kyle Myers'ın bulunduğu videoda, Hitman hayranlarını gülümsetecek bir sürpriz bulunuyor. Myers, bu yapımın tanıtımı için saçlarını kazıtmış ve ensesine barkod dövmesi yaptırmış.

YENİ HITMAN NE ANLATIYOR

Hitman: Absolution, IO Interactive tarafından geliştirilen, Hitman serisinin beşinci oyunudur. 20 Kasım 2012' de PC, PS3 ve XBOX 360 için çıkış yapan oyun ayrıca Türkçe dil desteğine de sahiptir.

ORJİNAL SUİKASTÇININ TEK DOSTU SİZSİNİZ

Hitman'in baş karakteri Ajan 47 güvendiği, sırtını dayadığı tüm isimler tarafından ihanete uğrar. Orjinal suikastçı damgalı kahramanımızın bu yolculuktaki tek dostu sizsiniz. Türkçe dil desteğine sahip olan Hitman: Absolution eski ve yeni oyun dinamiklerini bir arada barındırıyor.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Hitman Gerçek Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement