Hitman Pax Prime Oynanış Videosu - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Pax Prime Oynanış Videosu

Hitman Pax Prime Oynanış Videosu

Square Enix tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde çıkan haberden dolayı oldukça eleştiri toplayan Hitman'in yeni oyunu için PAX Prime 2015 videosu yayınlandı.

30.08.2015 01:46

159529

Square Enix tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerdedolayı oldukça eleştiri toplayan Hitman'in yeni oyunu için PAX Prime 2015 videosu yayınlandı.

Amazon tarafından sunulan ön siparişle, sezonlara ayrılacağı belirtilen ve sadece 7 bölümlük oynanış için 60 dolarlık bir bedele sahip olan yapım için henüz bu konuda bir açıklama gelmedi. Lakin bugün PAX Prime 2015'de Square Enix'in daha önceden söylemiş olduğu gibi yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Aslında pekte yeni olduğunu söyleyemeyeceğimiz bu oynanış videosu, daha önce E3 2015 ve Gamescom 2015 fuarlarında tanıtım amacıyla da kullanılmıştı. Bugün yayınlanan videonun farkı ise daha uzun bir oynanış süresine sahip olması ve oyunun bize sunacağı seçenekleri daha güzel bir şekilde göstermesi oldu.

Yayınlanan bu yeni oynanış videosunda yine, rahatsız edici yapay zeka ve yapımın sahip olduğu görsel kalite oldukça eleştiri toplayacak gibi görünüyor. Ajan 47'nin modellemesi her ne kadar hoş görünse de çevre görselliği ve diğer karakterlerin modellemesi için aynı şeyi söylemek biraz zor gibi duruyor. Unutmadan, yapımın henüz alpha aşamasında olduğunu ve bu durumun final sürümünde değişebileceğini söylemek gerekiyor. Hitman'in PAX Prime 2015'de yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hitman PAX Prime Oynanış Videosu

Hitman'in çıkış tarihi dijital sürüm için 8 Aralık olarak belirlendi. PC, PS4 ve Xbox One platformları için geliştirilen yapımın kutulu sürümü ise 2016 yılının başında piyasadaki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Pax Prime Oynanış Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement