HP, KOBİ'lerde İnovasyon ve Büyümeyi Destekliyor - Son Dakika
Teknoloji

HP, KOBİ'lerde İnovasyon ve Büyümeyi Destekliyor

HP, KOBİ\'lerde İnovasyon ve Büyümeyi Destekliyor

HP, KOBİ'lerde BT'yi yaygınlaştırmak üzere yeni teknoloji çözümleri geliştiriyor.

03.08.2011 10:51  Güncelleme: 11:07

Dünya çapında 234 milyar dolarlık bir pazarı temsil eden KOBİ'ler, toplam ciroda günümüzün en büyük kurumsal firmalarını geride bırakırken, HP, KOBİ'lerde BT'yi yaygınlaştırmak üzere yeni teknoloji çözümleri geliştiriyor.

HP, 2011 ve sonrasının 7/24 Yaşayan Dijital Kurumlar dünyasında KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmeyi ve yerel ağ/web tabanlı işbirliği çözümleriyle çalışanların verimliliğini arttırmayı amaçlıyor. HP, ayrıca KOBİ'lerin kaynaklarını büyüme ve inovasyona odaklaması için ihtiyaç duyabilecekleri program ve finansman çözümlerini sağlayacak.

HP'den KOBİ'lere özel BT Çözümleri

HP KOBİ'lere, maliyetleri düşürürken, verimliliği artıran ve çalışanlar arasında daha güçlü işbirliği sağlayan geniş kapsamlı teknolojiler sunuyor. HP'nin KOBİ'ler için yeni çözümleri şöyle sıralanıyor:

— Kurulumu ve yönetimi basit giriş seviyesi HP ProLiant ML110 G7 sunucu ile verimlilik artıyor. HP ProLiant ML110 G7 mesajlaşma, küçük çaplı veritabanları, dosyalama ve baskı çözümleri ile dikey uygulamaları destekliyor.

— HP ProLiant DL120 G7 sunucu ile KOBİ'ler performanslarını ölçekleyebiliyor. HP ProLiant DL120 G7 küçük internet ve BT altyapısı uygulamaları ile paylaşımlı internet erişimini destekliyor.

— İnternet üzerinden yönetilebilen 48 bağlantı noktalı HP V1810-48G gigabit anahtar, HP veya diğer firmaların sistemlerini içeren karma ağları destekleyerek KOBİ'ler büyüdükçe ve geliştikçe artan performans ihtiyaçlarını karşılıyor.

— Kullanıcı denetimi gerektirmeyen endüstri standardı HP V1410 otomatik Hızlı Ethernet anahtarı serisi, kolay kurulumunun yanı sıra enerji tüketimini azaltıyor. Sektörün Ethernet için Yüksek Verimli Enerji standardını (IEEE) destekleyen ilk çözümü olan portföy, giriş seviyesi ağ sistemlerinde anahtar teslim olarak sunuluyor.

— HP P2000 G3 Akıllı Modüler Dizilim (MSA) performansı arttırıyor. Sektörün Dizilim Entegrasyonu İçin VMware API'si ve VMware vCenter destekli ilk giriş seviyesi depolama çözümlerinden HP P2000 MSA, KOBİ'lerin VMware teknolojisi ile kurumsal firma performansını yakalamasını sağlıyor. VMware vCenter İçin HP Akıllı Depolama Kontrol Modülü ise sanallaştırma ile sunucu, depolama ve ağ sistemlerinin tek vCenter konsolundan yönetilmesini sağlıyor.

Hızla büyüyen KOBİ'ler için en iyi BT konsolidasyon çözümleri HP'den…

Günümüzdeki bilgi ve email patlaması KOBİ'ler için daha büyük risk ve komplikasyon anlamına geliyor.

— HP Şube Konsolidasyonu çözümü yönetim maliyetini yüzde 30 oranında düşürüyor ve hizmet aksaması riskini azaltıyor. Özel bir iş planı ve yönetim yazılımı ile gelen çözüm, KOBİ'lerin şube desteği ile altyapıyı basitleştirmesini, hizmet aksaması riskini azaltmasını ve otomasyon kurmasını sağlıyor. (2)

— HP İşletim Riskini Azaltma çözümü, yedekleme süresini yüzde 90, kurtarma süresini yüzde 87 kısaltıyor.(3) Bu kapsamlı altyapı çözümü sunucu, depolama birimi ve ağ sistemi yükseltmeleri ile kişisel bilgisayar-yazıcı güncellemelerini içeriyor. Sistem veri koruma, güvenlik ve ofis dışı felaketten kurtarma çözümlerini içeriyor.

İş geliştirme ve büyüme için

HP, orta ölçekli işletmelerin müşteri veritabanından veri çıkarma sürecini kolaylaştırmak amacıyla iş zekası çözümlerini HP AppSystem portföyüne ekledi:

— HP İş Kararı Sistemi, HP ve Microsoft desteği ile yeni ve mevcut veri kaynaklarını daha hızlı yapılandırarak analiz ediyor. Otomatik güncellenen veriler kolay taşınıyor ve paylaşılıyor.

— HP İşletme Veri Ambarı Sistemi orta ölçekli işletmelerin gelirini ve müşteri bağlılığını arttırmak üzere tasarlandı. Bu çözüm, gerçek zamanlı veri analizini önceden yapılandırılmış bir yazılım sayesinde tek platform üzerinden sunuyor.

(1)HP estimates the worldwide total addressable market (TAM) for the SMB segment is $234 billion.

(2)"Improving the way branch offices compete, connect and control costs," Raymond Boggs, Jean S. Bozman and Randy Perry, IDC, 2011.

(3)"Business risk and the midsize firm: what can be done to minimize disruptions?," Raymond Boggs, Jean S. Bozman and Randy Perry, IDC, 2010.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji HP, KOBİ'lerde İnovasyon ve Büyümeyi Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement