Htc One A9'un Ön Panelinde Ne Var? - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9'un Ön Panelinde Ne Var?

Htc One A9\'un Ön Panelinde Ne Var?

Tayvanlı şirketin yeni yıldızıyla alakalı bomba sızıntılar bitmek bilmiyor.

23.09.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Fransız web sitesi FrAndroid tarafından HTC One A9'a ait olduğu öne sürülen ön panelin fotoğrafı paylaşıldı. Ön panelde HTC logosu altında parmak izi tarayıcısı olduğu gözüküyor. Sanki Samsung A serisindeki gibi cam paneller ve metal çerçeve arasında kalmış gibi duruyor. Fotoğraf bulanık olduğu için kesin bir şey demek zor.


HTC One A9'un adı onaylandı


İddialara göre HTC One A9'da 5 inç'lik Full HD ekran, Qualcomm'un yeni Snapdragon 617 işlemcisi, 2 GB RAM, 13 MP ana kamera, 4 MP ön kamera, 16 GB dahili depolama alanı ve 2150 mAh pil var. Fakat daha önceki bir benchmark sonucunda işlemci 10 çekirdekli MediaTek MT6797 olarak gözüküyordu. Bununla birlikte eski bir raporda da RAM, depolama alanı ve pil değerinin daha yüksek olduğundan bahsedilmişti. Bu yüzden söylentiler birbiriyle çelişkili.


Snapdragon 617 orta yüksek segmente hitap eden bir işlemci. İçinde 1.5 GHz'lik 8 tane Cortex-A53 çekirdeği bulunuyor. Cat 7 LTE hızına sahip (300 Mbps indirme, 100 Mbps upload demek). Quick Charge 3.0 teknolojisini de destekliyor. Eğer HTC Ona A9'da Snapdragon 617 olur ve fiyatı uygun olursa yüksek satış başarısı gösterebilir.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9'un Ön Panelinde Ne Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement