Htc One Kullanıcılarına Google'dan Büyük Armağan - Son Dakika
Teknoloji

Htc One Kullanıcılarına Google'dan Büyük Armağan

Htc One Kullanıcılarına Google\'dan Büyük Armağan

Android 4.3 ile birlikte Sense 5.5 arayüzüne kavuşan HTC One, güncelleme sonrasında bir büyük armağana kavuşuyor. İşte ayrıntılar: Android 4.3 güncellemesine kavuşan HTC One, bu...

28.10.2013 00:59

Android 4.3 ile birlikte Sense 5.5 arayüzüne kavuşan HTC One, güncelleme sonrasında bir büyük armağana kavuşuyor. İşte ayrıntılar:

Android 4.3 güncellemesine kavuşan HTC One, bu yeni ROM ile birlikte Sense 5.5 arayüzüne de sahip olmuştu. Bir çok düzenlemeyi ve alternatif yazılımları beraberinde getiren bu arayüzün bir başka güzelliği daha olduğu ortaya çıktı.

HTC ve Google arasında yapılan bir anlaşma ile Sense 5.5 arayüzüne sahip HTC One kullanıcıları, ek olarak 25GB ücretsiz Google Drive depolama alanına kavuşuyor . Zaten ücretsiz olarak 15GB'ı kullanıcılarına sunan Google, HTC One kullanıcılarına iki yıl süre ile geçerli olmak şartıyla toplamda 40GB kapasiteli bir alan vadediyor.

1 Ocak 2016 tarihine kadar geçerli olacağı belirtilen kampanya, HTC Backup uygulaması üzerinden Drive depolama entegrasyonu gerçekleştirildiği takdirde aktif hale geliyor. Sense 5.5 arayüzü bilindiği gibi One Max adlı dev ekranlı HTC modelinde de yer alıyor. Bu cihaz da Google Drive'ın bu hizmetinden faydalanabilecek.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Htc One Kullanıcılarına Google'dan Büyük Armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement