Geçen sene sızıntı listesinin başında yer alan HTC, bu sene de aynı performansı sergiliyor. Şu zamana kadar One M9'la alakalı birçok sızıntı internete düştü. Bazıları cihazın görselleri oldu, bazıları ise donanım bileşenleri hakkında bilgi oldu. Şimdi ise elimiz taptaze bir rapor var.
İsimsiz endüstri kaynaklarına dayandırılan son rapor HTC One M9'da safir camın kullanılmış olabileceğini belirtiyor. Ayrıca cihazın 5 inç'lik Full HD ekrana sahip olduğu da teyit edilmiş. Raporun içeriği kıt olduğundan dolayı başka herhangi bir bilgi verilmemiş. Tabii ki safir cam özelliğini herhangi bir şekilde doğrulamanın yolu yok.
Fakat alüminyum gövde ve safir cam ikilisi telefonun fiyatını beklenenden daha yukarı çekebilir. Tayvanlı üretici Twitter'da yayınladığı mesajda One M9'un 1 Mart'ta resmen tanıtılacağını açıkladı. One M9 dışında şirketin M9 Plus, akıllı bileklik/saat ve metal gövdeli bir tablet tanıtması bekleniyor. Belki bunların arasında Desire ailesine mensup orta segment başka bir telefon da olabilir. Yazılımsal olarak Akıllı Göz 2'nin olduğu rapor edilmişti.
Son Dakika › Teknoloji › Htc One M9'un Ekranı Hakkındaki Son Rapor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.