Htc Re Kamera Türkiye'de Satışa Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Htc Re Kamera Türkiye'de Satışa Çıkıyor

Htc Re Kamera Türkiye\'de Satışa Çıkıyor

Tayvanlı üreticinin kamerası ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor.

22.04.2015 16:47
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz sene ekim ayında düzenlenen etkinlikte HTC selfie odaklı telefonu Desire Eye ile birlikte RE kamerayı da duyurdu. Farklı pazarlarda piyasa sürülen kamera yakında Türk tüketicilerle tanışacak. Yapılan açıklamaya göre HTC RE Kamera, Mayıs ayından itibaren tüm satış kanallarında 699 TL'lik fiyatla raflardaki yerini alacak.


RE kamera aksiyonun hızla yakalanması durumunda video ve fotoğraflar yoluyla anı doğal şekilde çekmeye izin veren küçük bir el kamerası olarak nitelendiriliyor. Kamerada 16MP CMOS sensörü, Full HD (1080p) video kayıt imkanı, 146 derece geniş açılı objektif ve ağır/hızlandırılmış çekim özellikleri var. RE'nin dikkat çekici diğer yanı ise kameranın otomatik çalışmasına izin veren sensörü. Bu sensör kamera ele alındığında açma kapama düğmesine basmayı ortadan kaldırıyor. Cihazın denklanşör tuşuna tek sefer dokununca fotoğraf, daha uzun basınca ise video çekiliyor.


Kamera Android'le birlikte iOS'la da uyumlu. Mobil uygulaması var. Bu uygulama çekim anının mobil cihazdan izlenmesine izin veriyor. Ayrıca RE'de saklanan fotoğraf ve videolar arasında dolaşma, yeniden oynatım görünümüne geçiş yapmaya izin veren uzaktan canlı vizör özelliklerine de sahip. Uygulamayla her şeyin mobil cihazda veya bulut depolamasında saklanmasını da seçebilirsiniz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc Re Kamera Türkiye'de Satışa Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement