MWC 2013'te beklentilerin en yükse olduğu isimlerin başında gelen Huawei, Ascend P2 modelinin yanı sıra 4inçlik ekrana sahip Ascend P2 Mini versiyonuyla da karşımıza çıkabilir.
Barcelona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2013 yaklaştıkça firmaların tanıtacağı modellerin de detayları yavaş yavaş sızdırılmaya başlıyor. Fuardaki iddialı isimlerden olması muhtemel Huawei de birçok yeni model ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
Çin merkezli üreticinin Ascend P2 modelinden sonra şimdi de Ascend P2 Mini modeline dair bir takım detaylar ortaya çıktı. 4inçlik ekrana sahip olacağı söylenen bu model, LG tarafından üretilen Nexus 4 ve Samsung Galaxy S3 Mini'ye rakip olacak gibi duruyor.
Güçlü özellikler ile donatılması muhtemel akıllı telefonun iddia edilen ayrıntıları arasında 4inç ekran, 720p HD ekran çözünürlüğü, 1GB RAM, 8 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera, Android 4.1 JellyBean işletim sistemi, 1800mAh batarya yer alıyor.
Son Dakika › Teknoloji › Huawei'den Ascend P2 Mini Bombası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?