İphone 7 Sızdırıldı ! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 7 Sızdırıldı !

İphone 7 Sızdırıldı !

iPhone tanıtımına yaklaşık 4 ay gibi bir süre var ve sızıntılar da en çok merak edilen telefon olan iPhone 7'den gelmeye devam ediyor.

16.05.2016 15:28

iPhone tanıtımına yaklaşık 4 ay gibi bir süre var ve sızıntılar da en çok merak edilen telefon olan iPhone 7'den gelmeye devam ediyor. Bu sefer iPhone 7'nin 4.7 inçlik modelinin arka tarafı sızdırıldı. Detaylar haberimizde..

Amiral gemisi bakımından tanıtılması beklenen 2 model kaldı. Samsung Note 6 ve iPhone 7 serisi. iPhone 7 tarafından sızıntılar gelmeye devam ediyor ve bu sefer telefonun arka tarafı sızdırıldı. Ön tarafı henüz şuan tam belli değil fakat Home Button'un yeniden olması bekleniyor.

Çin'in en önemli kaynaklarından biri olan Weibo tarafından sızdırılan bu görselde az çok iPhone 6 tasarımı devam ettiriliyor ve sadece belirli noktalar üzerinde durulmuş. Üstte kamera ile flaş arasında bir nokta daha gözümüze çarpıyor bununda lazer otofokus özelliğinin iPhone'lara geleceğini gösteriyor olabilir.

İphone 7'de herkesin daha farklı, daha göze güzel gelen bir tasarım beklediği aşikar. Bu sızıntı sahte de olabilir fakat umarız tasarım yönünde daha güzel bir tasarımla gelir Apple.

Mert Büyük

Kaynak: Technosfer

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji İphone 7 Sızdırıldı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement