Iron Man 4 Geliyor, Ama Robert Downey Jr. Olmayabilir - Son Dakika
Teknoloji

Iron Man 4 Geliyor, Ama Robert Downey Jr. Olmayabilir

Iron Man 4 Geliyor, Ama Robert Downey Jr. Olmayabilir

Marvel'ın milyar dolarlık film serisinin devamı gündemde.

04.01.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Marvel'ın beyazperdede büyük ilgi gören serilerinden Iron Man'in dördüncü üyesi de gelebilir. Konu hakkında henüz Marvel ve Disney'den gelen resmi bir bilgi yok, ancak söylentilere göre Iron Man 4 için çalışmalar başladı ve başrolde de Tony Stark karakteriyle çıkış yakalayan aktör Robert Downey Jr.'ın bu kez olmayacağı söyleniyor. Onun yerine, şu an 13 yaşında olan Ty Simpkins'in başrolde olacağı düşünülüyor. Ty Simpkins, Iron Man 3'te de vardı ve bu yaz vizyona girecek olan yeni Jurassic World filminde de oynuyor. 2019'da gelmesi beklenen Iron Man 4 filminde de 18-19 yaşlarında olacaktır.


Şimdiye kadar 3 Iron Man, yani Demir Adam filmi çekildi ve bu filmlerden gişede toplamda yaklaşık 2 buçuk milyar dolarlık hasılat elde etti. İlk iki Iron Man filminin hasılatları 585 ve 624 milyon dolar olarak sıralanırken son filmin hasılatının tek başına 1.2 milyar doları geçmesi yapımcıların da dikkatini çekti haliyle.


Geçtiğimiz Ekim ayına gittiğimizde, Robert Downey Jr., Iron Man 4 için çalışmalara başlandığını duyurmuş, ancak birkaç gün sonrasında Marvel'dan gelen açıklamada henüz bir devam filmi planının olmadığı bildirilmişti. Yine sonrasında Robert Downey Jr., dördüncü filmde Mel Gibson'ı yönetmen olarak görmek istediğini söylemişti. Bir nevi Robert ile film stüdyosu arasında farklı açıklamaların geldiği bir atışma dönemi yaşandı söylenebilir.


Robert Downey Jr.'ın Iron Man film sözleşmesi 3. filmle sona ermişti. Daha sonra yapılan anlaşma ise, yeni Avengers ve Captain America filmlerindeki Tony Stark karakterlerini kapsıyor. Ancak her an her şey olabilir.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Iron Man 4 Geliyor, Ama Robert Downey Jr. Olmayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement