Klasik Daktiloları Özleyenlere Hemingwrite Verelim - Son Dakika
Teknoloji

Klasik Daktiloları Özleyenlere Hemingwrite Verelim

Klasik Daktiloları Özleyenlere Hemingwrite Verelim

Eğer yazı yazmayı seviyorsanız, eski klasik daktiloları özlüyor ama dijitalden de vazgeçemiyorsanız, Hemingwrite djital daktilo sizin için.

17.10.2014 17:11

Eğer yazı yazmayı seviyorsanız, eski klasik daktiloları özlüyor ama dijitalden de vazgeçemiyorsanız, Hemingwrite djital daktilo sizin için.

Bilgisayar başında uzun yazılar, raporlar, hikaye veya roman yazmanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Bir taraftan e-postalar gelir, öbür taraftan Facebook veya Twitter'a mesaj düşer, Word mü kullanayım, yoksa Notepad mi derken kafaları bulanır. İşte "Hemingwrite" bu iş için özel tasarlanmış, yani kafanızı başka şeylerle karıştırmadan sadece yazı yazmak.

Hemingwrite ismini ünlü ABD'li roman, kısa hikaye yazarı ve gazeteci Ernest Hemingway'den almış bir cihaz. Her ne kadar Hemingway'in favori daktilosu "Royal Quiet de Luxe"e pek benzemese de Hemingwrite hem klasik daktilo özellikleri, hem de dijital dünyanın sunduğu avantajları biraraya başarılı şekilde getirebiliyor.

Bu dijital daktilo, eski daktiloların tadını verebilmek için öncelikle en kaliteli mekanik klavyelerden birine sahip. Ama dijital yetenekleri de göz dolduruyor, 1 milyondan fazla sayfa depolayabiliyor, tek şarjla 1,5 ay kullanılabiliyor, 6 inç'lik yüksek kontrastlı e-mürekkep ekranı güneş altında bile kolayca okunuyor ve en çok kullanılan bulut servislerine bağlanıp direk yedek alabiliyor. Ayrıca klasik bir daktilo gibi tutma kolu bile var.

Hemingwrite'ın sıradışı tasarımı ve özellikleri sayesinde istediğiniz yere gidip rahatça ve kesintisiz şekilde çalışabilirsiniz. Alüminyum kasası sağlam ve Cherry MX butonlu klavyesi isterseniz özelleştirilebiliyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı ile dijital yedekleme özelliklerinden de geri kalmıyorsunuz.

Henüz satışa çıkmamış olan Hemingwrite dijital daktilo hakkında güncel bilgilerden ve piyasaya çıkış tarihinden haberdar olmak için ürün web sitesinden kayıt olabilirsiniz.

Ayrıca Hemingwrite modelinde kullanılan mekanik klavyeler ile ilgili ayrıntılı bilgiyi de linkten okuyabilirsiniz.

The post Klasik Daktiloları Özleyenlere Hemingwrite Verelim appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Klasik Daktiloları Özleyenlere Hemingwrite Verelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement