Medyasoft ‘Xcode’ Eğitimi İle Gerçek Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Medyasoft ‘Xcode’ Eğitimi İle Gerçek Olacak

Medyasoft ‘Xcode’ Eğitimi İle Gerçek Olacak

Medyasoft, Dünya Devleriyle İşbirliği Yaparak Sürdürdüğü Eğitim Programlarına Bir Yenisini Daha Ekledi.

25.01.2011 13:48

Mobil iletişimde yeni bir dönemi başlatan Apple'ın iPod, iPhone ve iPad cihazları için uygulama geliştirmeye yönelik başlatılan "Xcode" eğitimleri ile kurumlar mobil dünyaya açılacak, gençlere ise yeni iş imkanları doğacak

BT ve eğitim sektöründeki başarı ve yetkinlikleriyle tanınan Medyasoft, kişi ve kurumlar için tasarladığı katma değerli eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Dünya devleriyle işbirliği içinde sürdürdüğü eğitim programlarıyla pazarda fark yaratan Medyasoft, milyonlarca kullanıcısı olan Apple'ın iPhone ve iPad cihazları için geliştirdiği "Xcode" eğitimiyle kullanıcılara yeni yazılımlar geliştirme fırsatı sunacak.

"GÜNÜMÜZÜN EN GÖZDE VE KARLI İŞİ"

Bilişim dünyasındaki trendleri uzman kadrosuyla eğitim alanında katma değerli hale getiren Medyasoft'un iPhone ve iPad cihazlarına yönelik başlattığı uygulama geliştirme eğitimiyle sektörde bir ilke daha imza attıklarını belirten Medyasoft Genel Müdürü Doğu Pabuçcuoğlu, "Kullanıcısına sağladığı on binlerce oyun ve uygulamasıyla kısa sürede milyonlarca kişinin sahip olduğu Apple'ın iPhone ve iPad'leri için yazılım geliştirmek günümüzün en trend işleri arasında. Şu an 11 milyar civarında olan uygulamaların çoğu freelance çalışmalar sonucunda gerçekleşiyor. Amerika'da birçok yazılımcı bu uygulamaların sağladığı karlılık nedeniyle yazılım geliştiricisi olmak için işlerinden bile ayrılmaya başladı. Hatta pek çok insan evlerinde uygulama geliştirerek on binlerce dolar kazanmaya başladı. Medyasoft olarak hayata geçirdiğimiz Xcode eğitimleriyle kurumların trendleri yakalamalarını sağlamayı ve gençlerimize yeni iş kapılarını açmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

"EN İYİ İSİMLERLE ÇALIŞIYORUZ'

Eğitimlerin Türkiye'de ve yurtdışında çeşitli projelere imza atan senior yazılım danışmanları tarafından verildiğini belirten Pabuçcuoğlu, eğitimlere katılmak isteyenlerin literatürü takip edebilecek İngilizce ve temel programlama bilgisine sahip olmaları gerektiğini belirtti. Pabuçcuoğlu, "Katılımcılar ilk etapta iPhone ve iPad cihaz özellikleri ve uygulamaları hakkında bilgiye sahip olup, ardından Xcode kullanarak cihaz özelliklerine göre uygulama geliştirme yöntemlerini öğreniyor. Eğitimlerde ayrıca katılımcılara web servisleri ve cihazlara veri aktarımı gibi önemli konularda da uygulama geliştirebilecek bilgi aktarılıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Medyasoft ‘Xcode’ Eğitimi İle Gerçek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement