Microsoft Bedavaya 100 Müzik Albümü Veriyor - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft Bedavaya 100 Müzik Albümü Veriyor

Microsoft Bedavaya 100 Müzik Albümü Veriyor

Sonbaharda devreye giren Microsoft Music Deals servisi, ABD'li kullanıcılarına yılbaşı için 100 adet müzik albümümü hediye ediyor.

12.12.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonbaharda devreye giren Microsoft Music Deals servisi, ABD'li kullanıcılarına yılbaşı için 100 adet müzik albümümü hediye ediyor.

Microsoft son zamanlarda mobil ve web servislerinde büyük atılımları ile dikkat çekiyor. Office setinin mobil versiyonlarını ücretsiz hale getirdikten sonra, bir de Skype'ın web versiyonunu duyurdu. Benzer dönemde devreye giren Music Deals servisi de, benzer rakipleri yanında çok uygun fiyatla müzik albümü ve single satın alabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

İlk açıldığı promosyon döneminde 101 albümü 1.99 Dolar'a ve Taylor Swift'in "1989" albümünü 0.99 Dolar'a veren servis, şimdi de 100 müzik albümü hediye ediyor. İçlerinde DR.Dre, Eminem, U2, Kanye West, Lady Gaga gibi tanınmış ünlü sanatçıların, çeşitli sevilen müzik albümleri de var. Albümlerin hepsi DRM korumasız MP3 formatında veriliyor, yani bir kez Music Deals servisinden indirdikten sonra istediğiniz cihaza aktarıp dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki bu hediyeyi kullanabilmek için ABD'da oturuyor olmanız gerekli. Büyük ihtimalle ülkelerin kendi telif hakları sorunları ile uğraşmamak için, bu hediye tüm dünya çapında verilemiyor.

Firmanın geçenlerde yenilediği web servislerinden bir diğeri de Microsoft MSN oldu.

The post Microsoft Bedavaya 100 Müzik Albümü Veriyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Microsoft Bedavaya 100 Müzik Albümü Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement