Office Online 'A Dropbox Desteği - Son Dakika
Teknoloji

Office Online 'A Dropbox Desteği

Office Online \'A Dropbox Desteği

Microsoft yeni Office Online ile birlikte kullanıcıları onedrive kullanımına yönlendirmeyi hedeflemiş ve Office Online'ı OneDrive entegrasyonu ile sunmuştu ancak geçen zamanda kullanıcılardan gelen yoğun talep sonrası Office Online 'a Dropbox desteği geldi .

10.04.2015 14:45

Microsoft yeni Office Online ile birlikte kullanıcıları onedrive kullanımına yönlendirmeyi hedeflemiş ve Office Online'ı OneDrive entegrasyonu ile sunmuştu ancak geçen zamanda kullanıcılardan gelen yoğun talep sonrası Office Online 'a Dropbox desteği geldi . Kullanıcılar Dropbox uygulaması içerisinde Office dosyalarını Office Online ile düzenle seçeneği üzerinden düzenleyebilecek. Aynı şekilde Office Online uygulamaları üzerinde dosya açarken Dropbox seçeneği ile Dropbox 'ta bulunan dosyalarınızı açabilecekler.

Dropbox'ın yaratıcısı Fushman yaptığı açıklamada Dropbox üzerinde yaklaşık 35 milyar Office dosyası depolandığı ve kullanıcıların bu dosyalarını Office ile açmalarının herkes için büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. Tüm mobil Office Online ve Dropbox uygulamalarında tam entegrasyonun yapıldığını ve kullanıcılara böyle bir hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Office Online 'A Dropbox Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement