Opel'den Sıra Dışı Konsept Monza - Son Dakika
Teknoloji

Opel'den Sıra Dışı Konsept Monza

Opel\'den Sıra Dışı Konsept Monza

Opel’in yeni konsept otomobili Monza, Frankurt otomobil fuarıyla birlikte ete kemiğe bürünecek. İlk defa sergilenecek olan konsept otomobilde 1978’de üretilen Monza coupe modelinden esinlenilmiş. Opel...

28.08.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Opel'in yeni konsept otomobili Monza, Frankurt otomobil fuarıyla birlikte ete kemiğe bürünecek. İlk defa sergilenecek olan konsept otomobilde 1978'de üretilen Monza coupe modelinden esinlenilmiş.

Opel yeni sıradışı konsept otomobilini Frankurt otomobil fuarında sergileyecek. 12 Eylülde başlayacak olan Frankurt otomobil fuarıyla otomo0bil severlerle buluşacak olan Ople Monza, 1978 ve1986 yılları arasında üretilen Monza coupe modelinin mirasını devralacak.

Birçok yeni teknolojik gelişmeyi barındıracak olan Opel Monza, sürücü ve yolculara eğlenceli, fonksiyonel ve akıllı bir sürüş deneyimi yaşatmak için geliştirilmiş özelliklere sahip olacak. Şık ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken Opel Monza, 18 LED projektör ile aydınlatma sağlıyor. Aracın içerisinde ön konsolund bulunan ekran üzerinden sürüş bilgileri, eğlence sistemi, yol bulma, telefon ve sesle kmot gibi birçok özellik kontrol edilebiliyor.

Modüler motor tasarımıyla Opel'in yenilenebilir enerjiye bakışını da sergileyen Opel Monza'da, elektrik motoru ve doğal gazla çalışan 3 silindirli 1.0 litrelik SIDI turbo motor görev yapacak. Opel Monza ile daha ayrıntılı bilgiye 12 Eylülde başlayacak olan Frankurt otomobil fuarıyla birlikte sahip olabileceğiz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Opel'den Sıra Dışı Konsept Monza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement