Geliştirmiş olduğu eğlenceli insansız hava araçları ile bilinen Parrot, yeni nesil Drone'larını resmen tanıttı. Farklı amaçlara hizmet eden Drone'ların arasından Hydrofoil ön plana çıkıyor. Hydrofoil, hem suda hem de havada gidebilme yeteneğine sahip olmasıyla diğer Drone'lardan ayrılıyor. Diğer dört Drone ise Jumping Night, Jumping Race, Airborne Cargo ve Airborne Night olarak adlandırılıyor.
Airborne modelleri Cargo ve Night olarak ikiye ayrılıyor. Her iki modelde de 58 gram ağırlığında gövde bulunuyor. 3 eksenli ivmeölçer ve jiroskop gibi özelliklere sahip olan cihazlar, VGA çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyor. Tam olarak 9 dakika uçuş süresine sahip olan cihazlar, 25 dakikada şarj olabiliyor.
Öte yandan Jumping Night ve Jumping Race ise karada gidebilen ve zıplayabilen Drone aracı olarak ön plana çıkıyor. Uzaktan kumandalı cihazlar, engebeli arazilerde oldukça rahat kullanılabiliyor. Dahili mikrofon ve hoparlöre sahip olan Drone'larda 4GB'lık hafıza bulunuyor. Parrot'un yeni nesil Drone'ları hakkında daha fazla bilgi için yayınlanan tanıtım videolarını izleyebilirsiniz.
Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.
Son Dakika › Teknoloji › Parrot'un Engel Tanımayan Yeni Drone'ları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?