Rapor: Htc Akıllı Göz 2 Gelebilir - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Htc Akıllı Göz 2 Gelebilir

Rapor: Htc Akıllı Göz 2 Gelebilir

HTC Sense 7'le birlikte neler eklenecek?

12.02.2015 15:17
Hasan Uğur Nayır - -

HTC, 1 Mart'ta One M9'u ve muhtemelen yanında farklı yeni ürünleri tanıtacak gözüküyor. Upleaks'in son iddialarına göre de Petra isimli akıllı saat yolda. Daha önce metal kasalı tablet söylentileri ortaya çıkmıştı. Ama sonuç ne olursa olsun yıldız oyuncu HTC One M9 olacak.


Bu sabah render görselleri ile yeniden gözüken M9 hakkında yepyeni bir rapor yayınlandı. Bu rapor yazılımsal manada yenilikten bahsediyor. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.


Yeni yazılımsal geliştirme


Hatırlarsanız Android 4.4.4 güncellemesiyle birlikte HTC Akıllı Göz (HTC Eye Experience) One M8'e geldi. Hatta o zamanlar bende de M8 vardı ve kısaca HTC Eye'ın neler sunduğunu sizlerle paylaşmıştım. Endüstri kaynaklarına dayandırılan taptaze rapor HTC Eye yazılımıyla alakalı.


İleri sürülenlere göre One M9'da kamera uygulaması olarak geliştirilmiş Eye yazılımı yer alacak gözüküyor. Tabii ki yazılım ilk olarak M9'la birlikte tanıtılacak. Fakat raporun içeriği kıt. Yazılımda ne gibi özellikler olacağı veya kameranın nasıl yetenekler sunduğu hakkında herhangi bir detay içermiyor. Yeni yazılım paketinin diğer telefonlara gelip gelmeyeceği hakkında herhangi bir bilgi verilmemiş.


Açıkçası raporda bahsedilen yeni Eye uygulamasının One M9'da olması şaşırtıcı bir durum değil. Eğer raporun sözde iddiaları doğruysa ilk olarak M9'da görmemiz de normal. Böyle bir durumda Tayvanlı şirketin Sense 7 ve yeni bazı yazılımsal güncellemeleri diğer telefonlarına getireceğini düşünüyorum. Çünkü HTC yazılım güncellemesi konusunda güzel işlere imza attı. One M8'i veya Desire Eye gibi modelleri es geçmeyeceklerdir.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Htc Akıllı Göz 2 Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement