Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung, katlanabilir telefon pazarında çalışmalarına devam ediyor. Galaxy Z Flip 6 modelinde Exynos işlemci kullanılacak iddiası ortaya atıldı. Ayrıca, telefonun kapak ekranının 3.9 inç olacağı ve ana ekranının 6.7 inç olması bekleniyor. Kamera tarafında da iyileştirmeler yapılacak ve telefonda 12 GB RAM ve 4000 mAh batarya bulunacak. Yeni modelin tanıtımının geçen sene olduğu gibi temmuzda yapılması bekleniyor.

22.03.2024 20:33  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung, katlanabilir telefon pazarındaki çalışmalarına devam ediyor. Güney Koreli üretici bu kapsamda yakın zamanda Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 modellerini piyasaya sürecek. Bugüne dek gelen sızıntıların ortak noktası katlanabilir telefonların seleflerinde olduğu gibi amiral gemisi özelliklerine sahip olacağını gösterirken, son gelen bir rapor Z Flip 6 modeliyle ilgili şaşırtan bir gelişmeyi gözler önüne seriyor. İşte Galaxy Z Flip 6 özellikleri ve çıkış tarihi!

Galaxy Z Flip 6 modelinde Exynos işlemci kullanılacak iddiası

Güvenilir sektör kaynaklarına göre Samsung, bugüne dek en güçlü Snapdragon işlemcilerle donattığı Z Flip serisinde bir değişikliğe gidecek. Bu kapsamda yaklaşan Z Flip 6'nın Snapdragon 8 Gen 3'ün Galaxy modelleri için modifiye edilmiş bir sürümünün aksine şirketin kendi üretimi Exynos bir yonga setinden güç alması söz konusu. Tabii, bunların bir söylentiden ibaret olduğunu ve markadan gelecek resmi açıklamayı beklemenin daha doğru olduğunu belirtelim.

<a class='keyword-sd' href='/samsung-galaxy-z-flip/' title='Samsung Galaxy Z Flip'>Samsung Galaxy Z Flip</a> 6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Bunun dışında geçmiş sızıntılara bakacak olursak; Samsung Galaxy Z Flip 6 modelinin selefine göre 0,5 inçlik bir artışla 3.9 inçlik bir kapak ekranla vitrine çıkacağını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra katlanabilir telefonda 6.7 inç boyutlarında ana ekranın mevcut olması bekleniyor. Söz konusu panellerin Gorilla Glass Armor teknolojisiyle korunacağını belirtelim.

Bu Samsung, S24'ten daha uzun güncelleme alacak!

Kamera tarafında da bazı iyileştirmeler olması söz konusu. Buna göre akıllı telefonda 50 Megapiksel ana ve 12 Megapiksel ultra geniş açı sensörlerinden oluşan çift kamera kurulumu mevcut olacak.

Galaxy Z Flip 6'da 12 GB'a kadar RAM mevcut olacak. 7 yıla kadar güncelleme desteği alacak telefonda 4000 mAh'lik bir batarya kullanılacak. Z Flip 5'in geçen sene temmuzda tanıtıldığını dikkate alırsak, yeni modelin de benzer tarihlerde kullanıcıların karşısına çıkması söz konusu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement