Samsung Telefonların Marshmallow Güncellemesi Tarihleri Belli Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Telefonların Marshmallow Güncellemesi Tarihleri Belli Oldu!

Samsung Telefonların Marshmallow Güncellemesi Tarihleri Belli Oldu!

Samsung'un Galaxy telefonlarına Marshmallow güncellemesini ne zaman getireceği belli oldu.

15.11.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Google'ın yeni nesil mobil işletim sistemi Marshmallow'u tanıtmasının ardından artık gerçekten uzun bir zaman geçti. Ve akıllı telefon üreticileri de artık yavaş yavaş akıllı telefonlarına Marshmallow güncellemesini dağıtmaya başlayacak. Bu anlamda son olarak geçtiğimiz ay Samsung'un Marshmallow güncellemesini alacak cihazlarının listesi ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Samsung'un bu cihazlarının bu güncellemeyi ne zaman alacakları ortaya çıktı.


TimesNews.co.uk tarafından paylaşılan bilgiye göre Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ Samsung'un Android 6.0'a güncellenecek olan ilk telefonları. Bu cihazlar için güncelleme gelecek ay yani Aralık ayında yayınlanmaya başlayacak.


Diğer taraftan Galaxy S6 ve S6 edge ise 2016'nın Ocak ayı itibariyle bu güncellemeyi almaya başlayacak. Galaxy Note Edge ve Galaxy Note 4'ün ise Şubat ayında güncellemeye kavuşması bekleniyor.


Öte yandan "ilk aşama"da yer alan telefonlardan S5 ve Galaxy Alpha'nın güncelleme tarihi ise henüz belli değil. Bunun yanında "ikinci aşama"da yer alan cihazlardan Samsung Galaxy A8, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy E7 ve Galaxy E5 için de aynısı geçerli. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.


Android 6.0 Marshmallow'a güncellenecek tüm akıllı telefonlar




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Telefonların Marshmallow Güncellemesi Tarihleri Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement