Samsung'un 2013 Beklentileri Oldukça Yüksek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsung'un 2013 Beklentileri Oldukça Yüksek

Samsung\'un 2013 Beklentileri Oldukça Yüksek
26.12.2012 12:59

Samsung, yeni yılın başlaması ile büyük ataklar planlıyor

Yusuf Tansu Büyüktalaş - - Samsung'un genişleyen akıllı telefon pazar payı, 2013 senesi içerisinde daha da artacak. Firmaya yakın kaynaklardan alınan duyumlara göre, Samsung yeni yıl içerisinde 350 milyon adet akıllı telefonu global pazarda piyasaya sürecek.

Bu rakamlara göre 2013 senesi akıllı telefonlar için zengin bir yıl olacak. Yeni yıl içerisinde beklenen toplam 860 milyon ürün 900 milyona çıkabilir. Samsung bu hamlesi ile pazar payının %40'ını elde etmek istiyor.

Firmanın büyümesinde büyük rol oynayan Samsung Galaxy S3 modeli ve Galaxy Note 2, yeni yılda bir takım değişikliklere uğrayabilir. Yani Samsung, 2013 senesi içerisinde bu iki demirbaş ürününü geliştirmek istiyor.

Uzmanlara göre yeni yıl akıllı telefon piyasasındaki en hararetli dönemini geçirecek. Markalar yenilikçi ürünlerini her zamankinden daha yoğun bir şekilde geliştirecek.

Yusuf Tansu Büyüktalaş - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung'un 2013 Beklentileri Oldukça Yüksek - Son Dakika


Advertisement