Sdn Kampüste #1 - Sakarya Üniversitesi (Vlog) - Son Dakika
Teknoloji

Sdn Kampüste #1 - Sakarya Üniversitesi (Vlog)

Sdn Kampüste #1 - Sakarya Üniversitesi (Vlog)

7 Kasım'da ShiftDelete.

10.11.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Kasım'da ShiftDelete.Net olarak, yerli üreticimiz Vestel'in işbirliğiyle Sakarya Üniversitesi'nde Dijital Reform adlı etkinliğimizde teknolojinin önde gelen yöneticileri bir araya geldi. Bu önemli etkinlikte, Vestel'den Cep Telefonu Kanal Yönetim Müdürü Elif Ebru Belligün, Türk Telekom Dijital Medya Ürün ve Servis Yöneticisi Görkem Gürel, BKM Dijital Ödemeler Direktörü Okyar Tahaoğlu ile beraber ShiftDelete.Net'in kurucusu Hakkı Alkan, Sakarya Üniversitesi'nde teknoloji severlerle bir araya geldi.

Dijital Reform adını verdiğimiz bu etkinliğin ana temasıysa teknolojinin insana ve insan hayatına olan etkisi oldu. Teknoloji ile iç içe yaşayan insanlar artık T-İnsan dediğimiz Teknolojik İnsanlara dönüştüler. Elbette bu değişimin iş hayatımız ve sosyal hayatımızı şekillendirmesi yepyeni iş kollarının doğmasına yol açarken, var olan çalışma alanlarını da yeniden düzenledi.

Dijital Reform etkinliğinde teknoloji dünyasının devleri konuştu

Sakarya Üniversitesi'nde birbirinden değerli katılımcılarla beraber düzenlediğimiz bu etkinliğe katılamadıysanız üzülmeyin. Çünkü olan biteni sizler için video haline getirmeyi ihmal etmedik. İyi seyirler.

https://youtu.be/Kjyt3sKw6Lc

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sdn Kampüste #1 - Sakarya Üniversitesi (Vlog) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement