Sherlock Cephesinde Son Durum - Son Dakika
Teknoloji

Sherlock Cephesinde Son Durum

Sherlock Cephesinde Son Durum

Sherlock Holmes ve Doctor Watson ikilisinin maceraları yeni sezonda da devam etmeyi sürdürecek.

11.10.2015 13:16

sherlock turkishplayer

Sherlock Holmes ve Doctor Watson ikilisinin maceraları yeni sezonda da devam etmeyi sürdürecek. Yeni sezonunun teması Victoria Çağı olacak dizi hayranları için yepyeni sürprizlerini de yanında getirmekte. Arthur Conan Doyle'un yaratmış olduğu Sherlock geçmişten günümüze hala kullanılmakta olan önemli eserlerden biri. Eser her ne kadar gerek beyazperde de gerekse televizyon dünyasında sıklıkla gündeme gelse de bugün Sherlock adına yeni bir sezonun duyurusunu yapmak onun hayranları açısından hala ilgi çekici bir şey olmayı sürdürüyor.

Dizinin yapımcısı Steven Moffat bu sezonun diğer sezonlardan oldukça farklı olduğunun altını çiziyor. Zira dizinin geçtiğimiz sezonlarında Sherlock teknolojinin harikalarını kullanıyordu ancak bu sezonda öyle bir şey söz konusu olmayacak. Dolayısıyla yeni sezondaki bu tematik unsur oldukça merak uyandırıcı.

Her ne kadar yayın tarihi henüz kesinleşmiş olmasa da Sherlock özel bölmüne dair tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin özel bölmünün önümüzdeki Aralık ayında seyircileriyle buluşması bekleniyor. Dizinin yapımcısı ve yaratıcısı yeni sezona dair dizinin hayranlarına bambaşka bir Victoria Çağı vaadetmekte.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Sherlock Cephesinde Son Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement