Silent Hill 2 Remake Güncellemeleri Bekleniyor - Son Dakika
Teknoloji

Silent Hill 2 Remake Güncellemeleri Bekleniyor

Silent Hill 2 Remake Güncellemeleri Bekleniyor

Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 Remake projesi hakkında güncellemelerin az olması hayranları endişelendiriyor. Geliştirici stüdyo, iletişimin yayıncı Konami'ye ait olduğunu ve güncellemelerin Konami tarafından yapılacağını belirtti. Konami'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

26.11.2023 13:09

Geçtiğimiz yıl, Konami nihayet Silent Hill'in yeniden canlandırılacağını duyurdu ve birden fazla oyun projesi ve yeni bir film vaat etti. Bu projeler arasında Bloober Team tarafından geliştirilen ve merakla beklenen Silent Hill 2 Remake de yer alıyor.

Uzun zamandır Silent Hill 2 Remake hakkında bir duyuru yapılmıyor

Başlangıçtaki heyecana rağmen, Silent Hill 2 Remake'e ilişkin güncellemeler, duyurulmasından bu yana çok az yapıldı. Bunun bugüne kadarki en önemli projeleri olduğu bilinen Bloober Team, oyun hazır olana kadar ayrıntıları açıklamak konusunda temkinli davrandı.

When could we expect to get some news on the Remake, or is that up to Konami?

It's kinda hard to be stuck in the fog for over a year with nothing new, even some screenshots would be nice.

— Soda (@SodaRMT) November 21, 2023

Bununla birlikte, hayranlar huzursuz olmaya başladı ve X platformundaki bir kullanıcı Bloober Team'e ulaşarak güncelleme eksikliği konusundaki hayal kırıklıklarını dile getirdi.

Bloober Team yanıt olarak, oyun projesiyle ilgili iletişimin yayıncı Konami'ye ait olduğunu açıkladı. Geliştirici stüdyo, Silent Hill 2 Remaake'e ilişkin güncelleme ve bilgilerin Konami'nin sorumluluğunda olduğunu ve hayranların sorularını yayıncıya yönlendirmeleri gerektiğini vurguladı. Şu ana kadar Konami'den Silent Hill 2 Remake için yeni detayların ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir açıklama gelmedi.

Ubisoft'tan Assassin's Creed oyuncularını kızdıran hamle! Şirket geri adım attı

Bloober Team Remake'in hala devam ettiğini doğrulasa da, Konami'den güncelleme gelmemesi hayranların resmi haberleri merakla beklemesine neden oldu. Mart 2024'te potansiyel bir çıkış tarihi de dahil olmak üzere bazı sızıntılar ortaya çıktı, ancak hiçbir şey çevrimiçi olarak resmen onaylanmadı. Bu durum, Konami'den projeyle ilgili bir sonraki güncellemeyi merakla bekleyen veya potansiyel sızıntılara dikkat eden hayranları belirsizlik içinde bıraktı.

Silent Hill 2'nin yeniden yapımı korku serisinin hayranları için büyük önem taşıyor ve hepimizin ortak umudu, Konami'nin merakla beklenen bu projeyi çevreleyen belirsizliği hafifletmek için çok ihtiyaç duyulan güncellemeleri yakında sağlaması. Siz Silent Hill 2 Remake için heyecanlı mısınız? Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Silent Hill 2 Remake Güncellemeleri Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement