Yakın geçmişin en büyük internet devi olan Yahoo'nun son zamanlarda pek de iyi günler geçirmediği biliniyor. Google ve Bing karşısında sürekli kan kaybeden Yahoo, bir süredir CEO Scott Thompson konusunda yaşanan skandalla uğraşıyordu.
Skandal, Scott Thompson'ın, CV'sinde belirttiği bazı bilgilerin yalan olduğunun ortaya çıkmasıyla patlak vermişti. Özellikle Yahoo hissedarlarının büyük tepkisini çeken bu olay sonrasında Thompson fazla direnemedi ve dün, CEO'luk görevi ile birlikte yönetim kurulundan istifa ettiğini duyurdu.
Scott Thompson'ın yerine, CEO'luk koltuğuna oturan yeni ismin Ron Levinsohn olacağı açıklandı. Levinsohn, daha önce şirketin global medya bölümünü yönetiyordu.
Scott Thompson, kısa süre önce, Carol Batz'ın yerine Yahoo CEO'su olarak göreve gelmişti. Ancak bu görevi, yaşanan CV skandalı sonrası pek de uzun süremedi.
Son Dakika › Teknoloji › Skandal Sonu Oldu! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.