Sombra, Overwatch'a Katıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Sombra, Overwatch'a Katıldı!

Sombra, Overwatch\'a Katıldı!

Overwatch yeni güncellemesiyle hayranlarını Sombra ve Arcade Mode ile tanıştırdı!

16.11.2016 20:25

Bilgisayar oyuncuları Watch Dogs 2'yi beklerken gezegeni hack'lemek isterlerse güzel bir alternatifleri olacak: Overwatch, baştan aşağı mor ve hacker kahramanı Sombra'yı ekibina kattı. Blizzard her zamanki gibi sadece kahramanı yayınlamakla kalmadı, ayrıca bu kahramanın başrol oynadığı bir kısa film yayınladı. Eğer kaçırdıysanız buyrun burada izleyin:

Sombra teknik olarak hücum klasmanına giren bir kahraman. Yüksek hızda ateş eden bir hafif makineli tüfeği var. Çevredeki sağlık paketlerini hack'leyerek düşman kahramanların iyileşmesini önlüyor, ayrıca direkt olarak düşman kahramanları hack'leyerek yeteneklerini kullanmalarını engelliyor. Örneğin hack özelliğini kullanarak Reinhardt'ın kalkanını kapamasına sebep olabiliyor. Sombra'nın ulaşması zor alanlara girmesini sağlayan bir ışınlayıcısı da var. Bu cihazı ilk önce gitmek istediği yere atıyor, ardından oraya ışınlanıyor. Mor hacker'ımızın son özelliği ise görünmezlik. Termoptik kamoflaj sayesinde Sombra düşmanların arasından yakalanmadan geçebiliyor ve arkalarından sürpriz hack'leriyle düşmanı felç ediyor.

Bir hafta önce PTR (Public Test Region, yani test dünyası) sunucularında kullanıcıların erişimine açılan Sombra hala son derece popüler bir kahraman. Bu yüzden Quick Play ve Competetive modlarında mor hacker'ı seçmekte zorlanabilirsiniz. Tavsiyemiz Sombrayı yeni Arcade modunda denemeniz. Burada bir takımda aynı kahramandan birden çok adet olmasına izin veren No Limits modunu girerseniz istediğiniz kadar Sombra veya herhangi bir kahraman ile oynayabilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sombra, Overwatch'a Katıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement