Tarayıcınızın Güvenliğini Ölçün - Son Dakika
Teknoloji

Tarayıcınızın Güvenliğini Ölçün

How's My SSL? internette gezmek için web browserlardaki bağlantı protokolleri olan SSL/TLS protokollerine ait teknik altyapı durumunu online olarak incelemek için kullanılan ve bu protokollerin güvenlikdurumların inceleyip detaylı raporunu çıkartan oldukça faydalı bir sayfadır.

08.10.2014 01:23

How's My SSL? internette gezmek için web browserlardaki bağlantı protokolleri olan SSL/TLS  protokollerine ait teknik altyapı durumunu online olarak incelemek için kullanılan ve bu protokollerin güvenlikdurumların inceleyip detaylı raporunu çıkartan oldukça faydalı bir sayfadır.

How Is My SSLsitesini kullandığınız web tarayıcınız ile ziyaret ettiğinizde, tarayıcınızın SSL TLS sürümünün güvenlik  analizi yapılıp size tarayıcınızın https bağlantıları için sağlamış olduğu güvenlik derecesi anında sunuluyor.Site, web tarayıcıların internette bağlantı sağlamak için kullandığı TLS protokolünün sürümüne bağlı olarak ephemeral keyve session ticket desteklerini, TLS sıkıştırma, Beast saldırısına karşı güvenlik durumunu ve zayıf şifrelemeleri analiz ederek size  güncel ve güvenlik TLS protokolünün hangi protokol olması gerektiğini detaylarıyla gösteriyor. Ayrıca web browserınızın desteklediği tüm şifreleme tekniklerini de listeliyor.

prada glasses

Chaussures Christian Louboutin

cheap toms shoes

portafoglio prada

borse alviero martini

hermes bags outlet

timberland scarpe online

cheap timberland boots

hollister online shop

mens prada trainers

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Tarayıcınızın Güvenliğini Ölçün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement